Șocant! A găsit trupul unei femei înghețat bocnă, în zăpadă. Ce a urmat depășește orice imaginație

femeie_inghetata

O tânără a avut un șoc după ce a descoperit trupul unei fete, înghețat bocnă, sub zăpadă în apropierea casei sale. Când s-a uitat mai atent și-a dat seama cu oroare că e vorba de prietena ei cea mai bună.

Advertisement

Jean Hilliard în vârstă de 19 ani, se afla în mașină și conducea spre casă, în Minnesota, SUA. Din cauza gerului năprasnic autoturismul s-a defectat și s-a oprit în mijlocul drumului. Fata a decis să înnopteze la o prietenă, care locuia la aproximativ 5 kilometri distanță.

Advertisement

Jean a leșinat pe drum din cauza frigului și și-a petrecut noaptea afară, la -22 de grade. A doua zi a fost găsită de prietena ei, înghețată bocnă, sub un strat gros de zăpadă.

Deși convinsă că a decedat, fata a dus-o de urgență pe Jean la spital. Corpul ei era precum o statuie de gheață, medicii străduindu-se să o consulte. Au constat cu surprindere că tânăra era în viață, dar pulsul îi scăzuse la 12 bătăi pe minut.

După 49 de zile de spitalizare, fata și-a revenit complet, fără să fi fost nevoie de nici o operație de amputare. Cazul ei este unul dintre cele mai mari mistere ale medicinei, care nu a fost deslușit nici până astăzi.

Sursa: aplus.com

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.