Știrea care va zgudui lumea! Vladimir Putin are origini românești

putin1

Vladimir Putin are origini româneşti. Asta a declarat un jurnalist de la Moscova. Astfel, stră-străbunicul liderului de la Kremlin ar fi fost originar din Moldova şi ar fi luptat alături de Dimitrie Cantemir.

Advertisement

Despre Vladimir Putin şi familia sa circulă multă zvonuri. Iar faptul că liderul de la Kremlin este atât de rezervat în ceea ce priveşte viaţa sa privată nu face decât să le alimenteze.

Advertisement

La un moment dat, presa a scris că mama actualului preşedinte rus, Vladimir Putin, este de fapt originară din Georgia, şi l-ar fi dat pe actualul preşedinte rus spre adopţie când acesta avea 10 ani.

Informaţia nu a fost confirmată niciodată. Un alt zvon care circulă despre Putin este că originile sale sunt, de fapt, româneşti. Astfel, stră-străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost român din Basarabia şi s-ar fi numit Vladimir Putină.

Vladimir Putină ar fi fost unul dintre cei 400 de soldaţi din garda personală a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras în Rusia după o bătălie pierdută. Strămoşul lui Putin ar fi fost chiar decorat de ţarul Petru cel Mare pentru loialitate.

Potrivit tradiției rusești în familia Putină, pe linie paternă, toți primii născuți au fost numiți Vladimir. Astfel, generație după generație, au urmat o serie de Vladimiri. Unul dintre aceștia , Vladimir Vladimirovici Putină, bunicul lui Putin , ar fi fost bucătarul personal al lui Stalin.

Sursa: onlinereport.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

10 răspunsuri

 1. CALIN MANTA spune:

  TOTI RAHATII DE LA PRIMUL PINA LA DRACULA AU FOST ROMANI…TOTI CRIMINALII SI DEMENTII AU ORIGINI ROMANESTI….ATI PICAT IN CAP, SAU ATI BAUT GAZ METAN??

  • Judex spune:

   Asta nu o spun românii, o spun ruşii. Evident zvonuri. Dar orice zvon are şi un sîmbure de adevăr. Românii înşişi nu şi l-arevendicat niciodată pe Putin şi nici pe Dracula. Pe Dracula l-au
   implantat străinii în Transilvania, nu în Muntenia. Aşa că nu ne trebuie divagaţie pe această temă!

 2. Zena Bogie spune:

  BRAVO CALIN. AI SESIZAT CORENT MESAJUL

 3. silver20 spune:

  un articol inventat, nu cred asa ceva!!!

  • raisa spune:

   Poate e inventat, dar în timpul lui Elțin, a fost la noi la Chișinău Pavel Globa, la TEATRUL VERDE, și la sfîrșitul a mai râspuns la o scrisoricâ din salâ ( cne e urmâtorul president în Rusia) – urmâtorul president în Rusia va fi din locurile voastre. Apoi a plecat înnapoi în Moscova, si un timp nu s-a auzit despre el nimic. Chînd a apârut, s-a auzit câ a fost închis la închisoare.

 4. Sceptic spune:

  Unica legatura cu românizmul este ca e kaţap. Eu sînt convins ca cuvântul kaţap e de la romîni, numindui pe ruşii cu barbă ” ca ţapi”.

 5. Saul Beloia spune:

  Inseamna asta ca Putin este ruda si cu Charles, asadara! Ar trebui sa mai cautam! Cine mai are interese in Romania? Soros? Rotschild? Ei fac parte cu totii din marea familie a celor ce jinduiesc la aceasta tara, nu-i asa? Ii inrudeste acelasi deziderat!

 6. mariana spune:

  E neam cu mine ….ha ha ha

 7. Pașca spune:

  Așa e! De la Adam și Eva, toți suntem frați. de aia se spune la Biblie: iubește-ți aproapele ca pe tine însuți.Iar românii spun aveți-vă ca frații. În privința informației, știu că e adevărată pentru că e frate de soră cu cumnata lui strătatae.

 8. Liliana spune:

  Da, imi amintesc… si pe Rasputin il chema Rasputina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.