Surse alimentare de stimulare a celulelor canceroase

Cancerul este o boală a minţii, corpului şi a spiritului. O gândire pozitivă ajută bolnavul de cancer să supravieţuiască.

Surse de stimulare a celulelor canceroase, descoperite in studiile efectuate la Spitalul John Hopkins. Iata care sut sursele alimentare care favorizeaza inmultirea celulelor canceroase:

a. ZAHAR

Eliminad din alimentatie zaharul, se elimina astfel, una din cele mai importante surse de hrana a celulelor canceroase. Inlocuitorii de zahar, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina ,sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc ), au ca baza aspartamul ( E 951), o substanta chimica daunatoare .. Un inlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasaa, dar in cantitati moderate. Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba. Alternativa ar fi sarea de mare.

b. LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE

Laptele favorizeaza productia de mucus in corp, in special la nivelul tractului gastro – intestinal. Cancerul este hranit de acest mucus. Renuntand la lapte si produsele derivate, si consumand lapte de soia neindulcit, celulele canceroase ‘mor’ de foame .

c. PH ACID

Celulele canceroase ‘infloresc’ in mediu acid. O alimentatie preponderent carnivora induce un pH acid in corp, si ar fi mai bine sa se consume peste si pasare in cantitati mici, decat carne de vita sau porc. Carnea mai poate contine substante administrateanimalelor: antibiotice, hormoni de crestere si paraziti, ce dauneaza, in special persoanelor cu cancer…

O dieta bazata 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grau integral, seminte, nuci, si fructe schimba pH-ul corpului in alcalin. 20 % din alimentatie poate fi din alimente gatite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigura necesarul de enzime digestive, usor absorbabile, care ajung la nivel celular in 15 minute de la consumare, si care hranesc si favorizeaza cresterea de celule sanatoase. Este bine sa se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 4o grade Celsius.

e. Evitati cafeaua, ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari de cofeina. Ceaiul verde este o alternativa foarte buna, avand proprietati anti – canceroase. Cea mai buna bautura este APA -purificata sau filtrata pentru a fi, astfel, eliminate toxinele sau
metalele grele. Apa distilata este acida, deci evitati-o!

f.Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in interiorul intestinului, intra in putrefactie, si se creste astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp .

g.Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine.Renuntarea la carne sau reducerea ei in alimentatie duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime; acestea ataca proteinele din peretele celular, si permit astfel celulelor specializate sa distruga aceste celule canceroase .

h.Unele suplimente nutritive ajuta la intarirea sistemului imunitar, cum ar fi : IP6 (inozitolul sau vitamina B9 ,continut de taratele de  grau, seminte, nuci – n.tr.), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave.

Cele opt plante din reteta originala sunt: ciuline sfant, radacina de brusture,laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de reventturcesc, nasturel, macris marunt), antioxidanti, vitamine, minerale, etc.,oate stimuland imunitatea sa lupte si sa distruga celulele canceroase. Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programata a celulelor, metoda naturala a corpului de a scapa decelulele bolnave, nedorite si inutile .

sursa: forpedia.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *