Toarnă apă fiartă pe un MĂR abia cumpărat din supermarket şi după nici câteva secunde iată ce se întâmplă cu el! Nu vei mai cumpăra niciodată mere de acolo… Îngrozitor!

mere comert

Din nefericire, suntem victimele unui sistem care ne ucide în goana după profit şi ne otrăveşte în fiecare zi cu alimentele pe care le găsim la orice pas. Legumele şi fructele au devenit adevărate bombe de chimicale ce ne pot face mai mult rău decât bine din cauza unor producători lacomi şi nemiloşi.

Advertisement

O metodă prin care aceştia ne otrăvesc zi de zi este poleirea cu ceară a alimentelor. Astfel, merele, perele sau orice alt fruct capată un aspect frumos şi comercial, cu preţul vieţii noastre. Iată soluţia extrem de simplă prin care putem detecta aceste trucuri periculoase! Tot ce trebuie să faceţi este să turnaţi apă fierbinte peste alimentele suspectate şi în câteva minute vă va apărea în faţă o imagine de coşmar.

Advertisement

Priviţi cum arată de fapt aceste otrăvuri frumos împachetate şi servite oamenilor pe post de hrană! Ingrozitor, nu pot să cred că putem mânca aşa ceva!

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. erdélyi zoltán spune:

  Eu am avut acelesai rezultate si cu merele de la mine din pom! Toate fructele au un strat ceros pe coajá! Exact acest strat ceros íl folosim si cínd ne lustruim fructele din propria grádiná!

 2. perjoiu rodica spune:

  unde sint cei de la protectia consumatorului chiar nu ne apara nimeni de asemenea nenorociri ?

 3. Paul Claudiu spune:

  pruină (Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a, 1998)
  PRUÍNĂ s. f. Strat fin cu aspect ceros care acoperă ca o brumă suprafața unor fructe. – Din fr. pruine.

  Mai trebuie sa zic ceva sau se intelege de la sine ? Dna. Perjoiu Rodica, protectia consumatorului are treburi mai importante de facut decat sa sanctioneze un proces natural al anumitor specii pomicole…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.