Uită-te în frigider, sigur îl ai şi tu! Știai că există un aliment care nu expiră niciodată?

frigider1

Știai că există un aliment pe care sigur îl ai şi tu în bucătărie şi despre care habar nu aveai că nu expiră niciodată?

Advertisement

 Ţi-ai dat seama care este?

Advertisement

Ei bine, conform specialiştilor mierea este singurul aliment care nu expiră niciodată. Alimentul nemuritor tratează o serie de boli şi previne altele. Dacă desfaci un borcan de miere din cămară pus acum câţiva ani, vei observa că mierea este la fel de comestibilă că una luată ieri din magazin, scrie a1.ro.

Iată alte curiozităţi despre mâncare:

1. Niciodată să nu bei un ceai mai vechi de o oră! Ceaiul care a stat în ultimele ore în frigider, chiar dacă s-a conservat bine, îţi irita stomacul. De altfel, există chiar şi un proverb japonez despre ceai: „Ceaiul de ieri e mai rău decât muşcătura unui şarpe veninos”.

2. Culoarea ardeilor iuţi nu spune absolut nimic despre iuţeală acestora. Mărimea, în schimb, da. Cu cât sunt mai mici ardeii, cu atâta sunt mai iuţi; pe principiul: esenţele ţări se ţin în sticluţe mici.

3. Dacă mănânci o bucată de ciocolată neagră înainte de masa îţi vei reduce pofta de mâncare la jumătate, astfel încât vei putea să ţii şi tu, în sfârşit, o dietă.

4. Dacă oul pe care îl pui într-un vas rămâne pe fundul acestuia, este stricat.Grăsimea care se acumulează în interiorul acestuia este cea care nu îl lasa să plutească.

sursa: publika.md

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. elia valentino spune:

    DESPRE PUNCTUL 4 VA CONTRAZIC !!!! OUL proaspat sta la fundul apei, iar cel stricat fiind mai vechi si mai usor, se ridica !!! Mai informati-va !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.