Un medic care susține că a găsit LEACUL tuturor bolilor, inclusiv SIDA, diabet, cancer. A demonstrat ASTA în fața judecătorilor din SUA

Dr. Sebi, un adevarat reformator al medicinei curative, s-a judecat in instanta cu Asociatia Medicala Americana pentru aprobarea leacului sau impotriva cancerului, tulburarii bipolare, depresiei, tulburarii de hiperactivitate cu deficit de atentie, mezoteliomului, bolii de reflux gastroesofagian si dependentei de droguri.

Advertisement

Pe zi ce trece, devine tot mai limpede ca organismul uman poseda abilitati vaste de autoregenerare. Un medic din America a testat aceasta ipoteza pana in cel mai mic detaliu, rescriind istoria medicinei prin dezvoltarea unui leac panaceu; este vorba de dl. dr. Sebi, medic patolog, vraci, botanist, biochimist si naturalist imigrant din Honduras. Specialistul si-a dedicat cariera cercetarii medicale in scopul gasirii unui antidot pentru toate bolile grave din lume. Si, potrivit afirmatiilor medicului, acel leac ar fi fost identificat.

Advertisement

In 1988, dr. Sebi s-a confruntat in instanta cu Ministrul de Justitie al Statului New York intr-un proces la Curtea Suprema de Justitie sub acuzatia de publicitate falsa si practicarea medicinei fara autorizatie dupa ce a publicat in mai multe ziare, printre care si the New York Post, urmatorul anunt:

„INSTITUTUL DE CERCETARE USHA A VINDECAT SIDA SI ECHIPA SA S-A SPECIALIZAT IN VINDECAREA ANEMIEI CU CELULE FALCIFORME, LUPUSULUI, ORBIRII, HERPESULUI, CANCERULUI SI A ALTOR BOLI.”

Inainte de judecarea in instanta a cazului, judecatorul i-a cerut dr. Sebi sa aduca un singur martor pentru fiecare boala pe care sustine ca a vindecat-o, iar la scurt timp s-au prezentat in instanta nu mai putin de 77 de martori. Marturiile acelor persoane si celelalte dovezi desprinse pe parcurs l-au determinat pe judecator sa il declare pe medic nevinovat de toate acuzatiile aduse.

Printre persoanele care i-au solicitat ajutorul se numara si celebritati precum Magic Johnson, Eddie Murphy, John Travolta si Lisa Left Eye Lopes, care in videoclipul de mai jos sustine urmatorul lucru:

„CUNOSC UN OM CARE VINDECA SIDA INCA DIN 1987”

Sursa: Secretele via caplimpede.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.