Un remediu care te scapă de negii și verucile inestetice rapid. Tratament SIMPLU, acasă!

This-Remedy-for-Removing-Warts-and-Skin-Tags-Easily-and-Painlessly-is-Cheap-and-You-Have-it-at-Home

Deși verucile sunt excrescențe epiteliale benigne, presupun anumite probleme estetice. De regulă, sunt nedureroase, în afară de cazurile în care sunt iritate sau sângerează. Însumat, aspectul lor este deranjant și îi face pe cei care au veruci să vrea să scape de ele cât mai curând posibil.

Advertisement

Negii sunt foarte asemănători verucilor, și ei creează probleme estetice. Spre deosebire de veruci, care sunt cauzate de regulă de o infecție cu HPV, negii apar în locurile de pe piele mai predispuse la transpirație – axile, gât, față. De regulă, arată ca mici balonașe atârnate, ceea ce le dă un aspect neplăcut.

Advertisement

Chiar dacă nu reprezintă o amenințare de viață, verucile și negii sunt ceva de care ai vrea să scapi cât mai curând.

Există un remediu naturist care a adus rezultate pentru cei mai mulți care l-au încercat și acesta este oțetul de mere.

Proprietățile medicinale ale oțetului de mere în privința pielii sunt de mult timp cunoscute și utilizate în medicina naturistă. Deține proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice, care împreună constituie arma perfectă împotriva verucilor și negilor, fără durere și eficient, și fără a lăsa cicatrici.

CE TREBUIE SĂ FACI

Curăță bine pielea afectată. Aplică câteva picături de oțet pe un plasture și acoperă cu acesta leziunea. De fiecare dată când faci aceasta, asigură-te să cureți bine zona înainte de folosirea oțetului. Totodată, folosește un plasture nou în fiecare zi. Dacă faci aceasta zilnic, regulat, veruca sau negul de care vrei să scapi ar trebui să cadă în 5 zile. Continuă în același ritm câteva zile în plus dacă veruca e mai încăpățânată.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: sanatosi.com

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.