[VIDEO] Ritual satanic cu sacrificiu uman la CERN, în Elveția! Curios, toată lumea o tratează ca pe o parodie. Aşa să fie, oare?

satanist

S-a distribuit o înregistrare video a unei parodii de sacrificiu uman, filmată noaptea în campusul Centrului European pentru Cercetare Nucleara (CERN), iar din aceasta cauză CERN a început o anchetă cu privire la securitate, deoarece nu este în regulă că în cel mai mare laborator stiintific din lume s-a putut pătrunde atât de ușor.

Advertisement

Potrivit AFP, înregistrarea a fost postată online pe 11 august, 2016, si vizionata de 90.000 oameni. Filmarea prezintă niște oameni îmbrăcați în veștminte negre cu glugi, care participă la ritual în fața unei statui a zeiței Shiva în curtea privată a CERN, situat la granița franco-elvețiană, nu departe de Geneva. O femeie îmbrăcată în alb se lungește pe sol, fiind aparent înjunghiată de un bărbat încălțat cu pantofi de baschet.

Advertisement

„Această înregistrare a fost făcută în incinta noastră, dar fără permisiunea noastră și chiar fără știrea noastră”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al CERN.

„CERN nu susține acest gen de farsă, care poate genera neînțelegeri asupra naturii științifice a muncii noastre”, a adăugat purtătorul de cuvânt care a mai spus și că o „anchetă” a fost deschisă, dar a refuzat să furnizeze detalii, subliniind doar că este vorba despre o „problemă internă”.

sursa: stirile.rol.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.