Vrei să devii irezistibil(ă). Iată 5 principii de la care nu trebuie să te abaţi

om irezistibil

Există anumite persoane care întotdeauna par să radieze de energie şi să denote încredere.Travis Bradberry, de la Forbes, consideră că este o chestiune de încredere în sine. Astfel de oameni nu simt nevoia de a demonstra ceva altora, pur şi simplu trăiesc cu anumite reguli de comportament.

Advertisement

Iata 5 dintre regulile stabilite de jurnalistul Forbes:

Advertisement

1. Tratează pe toată lumea cu respect

Fie că interacţionează cu cel mai important client sau un chelner care urmează să-i ia comanda, oamenii irezistibili sunt politicoşi şi respectuoşi. Persoanele irezistibile tratează pe toată lumea cu respect, deoarece ei nu se cred mai buni decât oricine altcineva.

2. Urmează regula ”Platinum”

Regula de aur este să tratezi oamenii din jur aşa cum ţi-ai dori să fii tratat tu. Iar efectul este fatal – ea presupune că toţi oamenii doresc să fie trataţi în acelaşi mod. Ignorând faptul că oamenii sunt motivaţi de lucruri foarte diferite, ceea ce e foarte important.

Regula de Platină este să-i tratăm pe cei din jur aşa cum aceştia-şi doresc să fie trataţi. Oamenii irezistibili îşi ajustează comportamentul şi stilul în conformitate cu ce-i face pe oameni să se simtă confortabil.

3. Se concentrează pe oameni mai mult decât pe orice altceva

Oamenii irezistibili nutresc un interes autentic faţă de cei din jurul lor. Ca rezultat, ei nu petrec prea mult timp gândindu-se la propria persoană. Ei nu sunt obsedaţi de cât de bine se simt pentru că sunt prea ocupaţi pe oamenii din preajmă.

Pentru a face acest obicei să lucreze în favoara ta, încearcă să laşi telefonul într-o parte şi să te concentrezi asupra persoanelor cu care eşti. Se concentreză pe ce spun aceşti oameni, nu asupa modului în care răspunsul îi va afecta.

4. Nu depun prea mult efort

Oamenii irezistibili nu domină conversaţia cu poveşti despre cât de inteligenţi şi de succes sunt. Fiindcă ei ştiu că oamenii nu agreează pe cei care folosesc asemenea metode de a obţine acceptul celor din jur.

5. Cunosc diferenţa dintre fapte şi opinii

Oameni irezistibili se ocupă, cu graţie şi echilibru, de subiecte controversate şi delicate. Ei nu abandonează propriile opinii, dar clarifică că acestea sunt doar opinii, şi nu concluzii. Fie că discutăm despre încălzirea globală, politică, programe de vaccin sau alimente modificate genetic, oamenii irezistibil recunosc că mulţi sunt la fel de inteligenţi ca ei şi văd lucrurile diferit.

Nu e ca şi cum oamenii irezistibil nu ar avea probleme, dar ei abordează problemele ca fiind obstacole temporare, nu ca pe un eveniment al sorţii imposibil de evitat. Când lucrurile merg prost, ei înşişi îşi reamintesc că o zi proastă este doar o zi şi că speranţa trebuie păstrată pentru ziua de mâine, când va fi mai bine.

sursa: superwomen.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.