„Vrem cătuşe pentru o pâine mai bună! La brutarie, penalii la brutărie!”Proteste în Bucureşti. Mii de oameni sunt aşteptaţi în stradă.

protest-bucuresti-presa-straina-339997-550x300

Comunitatea Uniti Salvam, care a organizat protestele masive impotriva proiectului Rosia Montana, anunta un miting in fata Parlamentului. Acesta va avea loc joi, de la ora 18.00.

Advertisement

Protestul este organizat in urma deciziei de miercuri a parlamentarilor de a da o lege prin care sa fie scapati de lege cei care si-au angajat rude la birourile parlamentare.

Advertisement

„‘Romanii trebuie sa se hotarasca daca in loc de alimentare cu apa prefera un denunt, daca in loc de o scoala prefera un dosar sau in loc de o paine mai buna prefera niste catuse’, spunea penalul Liviu Dragnea acum vreo saptamana.

Intre timp, parlamentarii au ‘depasit nivelul de teama’ si isi voteaza rapid inainte de vacanta pensii speciale, dezincrimneaza conflictul de interese si abuzul in serviciu, isi scapa acolitii din mainile DNA, decid ca primarii pot ramane in functii si din puscarii si interzic Guvernului sa mai administreze tara cat ei isi petrec ei concediile in insule.

Aceasta falsa dilema etica prin care suntem pusi cu obraznicie sa alegem intre conducatori penali si ceva de pus pe masa va fi rezolvata in strada: vrem catuse pentru o paine mai buna! La brutarie, penalii la brutarie!”, se anunta pe pagina de Facebook a comunitatii Uniti Salvam.

Proteste similare sunt anuntate si de alte grupuri sau personalitati publice. Toate sunt programate sa aiba loc joi, de la ora 18.00.

sursa: aktual24.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.