ACESTA este „SECRETUL care trebuie îngropat în locul cel mai ascuns, cel mai adânc, cel mai întunecat şi cel mai inaccesibil de pe Pământ”

fatima

Conţinutul celui de-al treilea secret de la Fatima a rămas departe de ochii publicului timp de 83 de ani, continuând să fie ţinut ascuns de către Vatican din motive „strategice”.

Advertisement

„Secretul de la Fatima trebuie îngropat în locul cel mai ascuns, cel mai adânc, cel mai întunecat şi cel mai inaccesibil loc de pe Pământ”, a afirmat la un moment dat cardinalul Ottaviani, în 1967.

Advertisement

Papa Ioan Paul al II-lea a manifestat la început o mare devoţiune faţă de Fatima şi faţă de Fecioara Maria în ipostaza Sa de Maica Domnului de la Fatima.

Astfel, el a propovăduit mesajul ei, care era „pocăiţi-vă pentru păcatele voastre şi întoarceţi-vă la DUMNEZEU”, însă, în cele din urmă el nu şi-a menţinut atitudinea, sub pretextul că mesajul secretului este foarte apocaliptic. Textul nu a fost făcut public niciodată, dar se pare că este de o violență extrem de greu de înțeles.

apocalypse-1

Numeroase voci chiar contestă ceea ce al treilea secret de la Fatima susține pe motiv că niciun creator nu ar putea să-și distrugă creația într-un asemenea mod. Textul vorbește de numeroase semne care se vor arăta înaintea nenorocirii finale.

Într-o noaptea friguroasă, probabil în miezul iernii, cu doar 10 minute înainte de miezul nopții, un cutremur major va zgudui Pământul preț de 8 ore. Se vehiculează că acesta va fi al treilea semn major al apropierii Apocalipsei. În urma acestui cutremur devastator, axa planetei se va înclina și o obscuritate înfricoșătoare va pune stăpânire asupra planetei timp de 3 zile.

Următorul semn, care va declanșa și Apocalipsa, va fi asasinarea unui bărbat de nivel înalt. Atunci un război nuclear, așa cum nimeni nu își poate imagina, se va declanșa. În urma Apocalipsei, două treimi dintre oameni vor muri în primele trei zile.

Apoi lucrurile vor deveni și mai cumplite pentru ca haosul și răul să pună stăpânire pe întreaga planetă. Această nebunie nu va dura la infinit, în cele din urmă pacea va fi cea care va domina ceea ce va mai rămâne din societate.

Dincolo de toate acestea, mulţi dintre cei care interpretează fenomenul de la Fatima se mai întreabă încă, în mod simplist, de ce Fecioara le-a arătat oamenilor Soarele prăvălindu-se peste pământ? Alţii se întreabă de ce a minţit cu seninătate Vaticanul cu privire la cel de-al treilea secret lăsat de Lucia, mica prezicătoare de la Fatima? De ce la moartea acesteia, în 2005, cardinalul Ratzinger (alias Papa Benedict al XVI-lea) a dispus să fie imediat sigilată chilia ei de la mănăstirea carmelită din Coimbra?

sursa: https://www.realitatea.net/

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.