Alertă pe Facebook! Escrocheria care iți compromite pagina

Facebook-app

Utilizatorii sunt ademeniti sa dea click pe videoclipuri cu titluri de genul „My first video”, „My video” sau „Private video”. In continuare, victimele sunt directionate cate un site YouTube fals, unde li se cere sa instaleze o extensie suplimentara pentru a putea urmari videoclipul.

Daca este instalat acest plug-in, o versiune a „Make a GIF”, browserul utilizatorului va fi infectat, iar wall-ul sau de pe Facebook va fi inundat de postari false cu videoclipuri in care sunt etichetati cei din lista sa de prieteni, care vor primi un mesaj, via Messenger, cu acelasi continut daunator. Citți mai mult pe caplimpede.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.