Andreea Esca, una dintre cele mai bogate știriste din România, a apărut pe lista datornicilor la ANAF

andreea esca

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute și bine plătite prezentatoare de știri din România, ar fi pe lista datornicilor publicată de ANAF, anunță Antena 3, citând publicația Wowbiz.

Advertisement

Conform sursei menționate anterior, ANAF ar fi trimis prezentatoarei tv o decizie de impunere pe 15 februarie 2016. Cum aceasta nu a contactat fiscul, s-a emis un anunt colectiv, pe 22 martie. „În temeiul art. 47 alin.(4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili”, se scrie deasupra listei pe care se regăsește șli numele Andreei Esca.

Advertisement

Reamintim că soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, este deja pe lista neagră a ANAF-uluu, după cum ActiveNews anunța încă de pe 28 aprilie. Alexandre Eram are un lanț de magazine în România, Franța, Belgia și Polonia ce comercializează produse de machiaj și cosmetică profesionale.

Andreea Esca a apărut în clipul „Despre smerenie” al trupei Taxi, o melodie care critica dimensiunile Catedralei Mântuirii Neamului.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.