Arheologii indieni au făcut o descoperire MISTERIOASĂ într-o peşteră. Au cerut ajutorul NASA

ufo-india-1

Departamentul de arheologie şi cultură al statului Chhattisgarh, India, a cerut ajutorul cercetătorilor NASA pentru a studia picturile rupestre, vechi de peste 10.000 de ani, descoperite în regiunea Charama, districtul Kanker, relatează Times of India.

Advertisement

Potrivit arheologului JR Bhagat, aceste picturi, care înfăţişează aparate de zbor şi ființe ciudate, sunt asemenea celor care apar în filmele de la Hollywood sau Bollywood.

Advertisement

ufo-india11

„Această descoperire demonstrează faptul că oamenii preistorici se poate să fi văzut sau imaginat creaturi de pe alte planete. Sunt necesare cercetări mult mai aprofundate pentru a găsi mai multe răspunsuri. Departamentul de arheologie din Chhattisgarh nu are un expert care să facă lumină în acest caz”, a declarat JR Bhagat.

„Picturile sunt făcute în culori naturale. Ciudatele creaturi sunt reprezentate ţinând în mâini obiecte ce par a fi arme. Le lipsesc nasul şi gura şi, în câteva desene, apar îmbrăcaţi în costumaţii ce seamănă cu cele ale astronauţilor”, a mai spus omul de ştiinţă.

sursa: jurnalul.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.