PLANUL KALERGI. Sfârşitul rasei albe în Europa

32144kalergi

Când vine vorba de genocidul în masă, ar fi bine să uităm de Hitler și de Stalin pentru că ei au fost doar amatori în comparaţie cu Richard Coudenhove Kalergi (1894 – 1972) – un om despre care majoritatea nici n-a auzit.

În 1922, Kalergi a fondat mișcarea PanEuropeană” de la Viena, care viza crearea Noii Ordini Mondiale, bazată pe naţiuni federale conduse de Statele Unite ale Americii. Integrarea europeană ar fi fost primul pas în crearea Guvernului mondial. Amploarea fascismului în Europa suspendă planul criminal pentru o perioadă de timp.

Politicienii acelor vremuri l-au susţinut pe Kalergi iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat proiectul său. Şefii politicilor europene ştiu bine că el este autorul Uniunii Europene care dictează totul de la Bruxelless şi Maastricht. Tot Coudenhove-Kalergi a fost cel care a propus „Oda Bucuriei” din Simfonia a IX-a a lui Beethoven ca imn al Europei unite, cântat şi astăzi.

După al doilea război mondial, Winston Churchill și B’nai B’rith – agenția evreiască de sprijin internațional pentru interesele politice evreiești – l-au propulsat pe diabolicul Coudenhove Kalergi şi i-au sprijinit ideologia rasistă antieuropeană. Planul diabolic a fost salutat şi îmbrăţişat de însăşi Guvernul Statelor Unite ale Americii.

Spre meritul său, Churchill s-a distanţat ulterior de Kalergi. La începutul anilor 1950, Churchill a fost în campanie în Marea Britanie pentru a susţine albii, moment în care a decis abandonarea completă a odiosului plan.

Kalergi, necunoscut opiniei publice, istoricilor şi politicienilor europeni, este practic „tatăl” Maastrichtului şi al multiculturalismului. Noutatea planului său nu este acceptarea genocidului ca mijloc de atingere a puterii ci aceea de a impune crearea speciei metise (subumane in viziunea lui) care, datorită caracteristicilor psihologice majoritar negative, garantează toleranţa şi acceptarea „rasei nobile” în vârful ierarhiei.

Conform raportului „Population division” („Divizarea populaţiei”) difuzat în ianuarie 2000 de către Naţiunilor Unite la New York, se reiterează ideea amestecării raselor aşa cum o gândise Kalergi: „Emigrări la schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite. Europa ar avea nevoie de 159 de milioane de imigraţi până în 2025.

În cartea sa „Praktischer Idealismus” (Idealismul practic), Kalergi declară că viitorii locuitori ai „Statele Unite ale Europei” nu vor mai fi oamenii vechiului continent, ci o specie de sub-oameni, produsul mixării raselor europene, negroide şi asiatice. El afirmă, fără jumătăţi de măsură, că este absolut necesară amestecarea popoarelor europene cu rasele asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate, fără valori, uşor de dominat şi de manipulat de elita conducătoare.

 Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Rasele și clasele de astăzi vor dispărea treptat ca urmare a eliminării spațiului şi timpului. Rasa eurasiatică-negroidă va fi rasa viitorului, similară la aspect cu vechii egipteni şi va înlocui diversitatea popoarelor și indivizilor. (…) Ne-am propus să transformăm europenii într-o rasă metisă.

Pentru început, spune Kalergi, se va elimina democraţia statelor membre ale Europei Unite: guvernanţii aleşi de popor nu vor mai avea nicio putere de decizie pe plan naţional, apoi poporul însuşi se va amesteca cu celelalte rase astfel încât rasa albă va fi înlocuită treptat cu rasa metisă – cel mai uşor de dominat de elita conducătoare – rasa pură a albilor.

Ne confruntăm cu cea mai periculoasă revoluţie din istoria omenirii: revoluţia statului împotriva omului. Ne confruntăm cu cea mai gravă idolatrie din toate timpurile: zeificarea statului” („Totaler Mensch – totaler Staat” adică „Omul Total – Statul total” – Richard Coudenhove Kalergi )

Kalergi proclamă abolirea dreptului popoarelor la autodeterminare, urmărind ţinte concrete:  eliminarea națiunilor de sine stătătoare prin stimularea mișcărilor etnice separatiste și încurajarea imigrărilor în masă pentru că numai aşa Europa poate fi  controlată de o elită! Europenii trebuie transformaţi într-o rasă mixtă omogenă, formată din albi, negri şi asiatici.

O altă etapă a planului său este cea privitoare la eliminarea principiului egalităţii tuturor în faţa legii şi evitarea oricărei critici la adresa minorităţilor. Legile trebuie să protejeze aceste principiii extraordinare pentru că prin ele se vor reprima masele.

Kalergi caracterizează metişii astfel: subumani, subspecii, cruzi, infideli, uşor de dominat şi de manipulat. Conform opiniei sale, metişii pot fi creaţi conştient deoarece sunt indispensabili consolidării puterii elitei superioare.

Chiar dacă în manual Kalergi nu menționează că ideile sale sunt principiile directoare ale Uniunii Europene, observăm că au fost preluate cu uşurinţă de aceasta.

Credința că oamenii albi din Europa ar trebui amestecaţi cu africani și asiatici,  că identitatea naţională trebuie anihilată, că toleranţa şi nediscriminarea între indivizi diferiţi şi rase diverse trebuie înţelese şi practicate constant, sunt teme ce stau astăzi la baza tuturor politicilor comunitare. Nu ne aflăm în faţa unor principii pur umanitare aşa cum am crede la prima vedere ci suntem victimele planului Kalergi prin care se realizează cel mai mare genocid din istoria omenirii.

Paradoxal, pentru serviciile prestate, exista chiar și un premiu: Premiul European Coudenhove Kalergiacordat o dată la doi ani unui european care a excelat în promovarea planului criminal. Printre premianţi se află Angela Merkel și Herman Van Rompuy. 

Incitarea la genocid stă la baza apelurilor constante ale Națiunilor Unite care ne recomandă insistent să acceptăm milioane de imigranți pentru a ne ajuta cu natalitatea care, vezi doamne, e foarte scăzută în Uniunea Europeană. Dacă imigranţii sunt vitali pentru întinerirea ţărilor bogate ale Europei, cum se face că românii, bulgarii, polonezii, sârbii şi alte rase albe europene NU SUNT PRIMIŢI CU BRAŢELE DESCHISE? De ce se deschid porţile doar arabilor, negrilor şi asiaticilor? Angela Merkel a declarat de curând că Germania, până în anul 2050 va primi milioane de imigranţi ARABI!!! Marie Le Penn, europarlamentar francez, afirma de curând că Germania manifestă o deschidere largă pentru imigranţi deoarece are nevoie de sclavi, dat fiind faptul că 20% dintre ei sunt analfabeţi, puţini sunt specializaţi şi prin urmare vor fi foarte greu de integrat într-o societate cu alte principii, alte valori, altă educaţie şi altă religie.

Singurul scop al amestecării raselor este acela de a anihila complet identitatea popoarelor, transformându-le într-o masă de indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală.

Pe scurt, politicile planului Kalergi au fost și încă mai sunt baza politicilor guvernamentale oficiale care vizează genocidul popoarelor Europei prin tolerarea şi acceptarea imigrației în masă. Dacă ne uităm în jurul nostru, planul Kalergi pare a fi pe deplin înfăptuit.

Tabelul de mai jos prezintă procentul populației musulmane din douăzeci de orașe europene iar cifrele sunt înfricoșătoare:

top20 muslimCăsătoriile interrasiale produc anual mii de tineri de rasă mixtă: „Copiii de Kalergi”. Europenii, prin articolele promovate în mass-media, sunt învăţaţi să renunţe la originile și identitatea națională .

Slujitorii globalizării încearcă să ne convingă că negarea identitară este un act progresiv și umanitar, că „rasismul” este greșit pentru că vor să ne transforme în simpli consumatori orbi. Fiecare trebuie să vadă acest adevăr, că integrarea europeană a ajuns la genocid. Dacă nu reacţionăm, alternativa este sinuciderea națională.

Kalergi nu s-a putut împăca cu propria-i etnie; el a fost produsul unei familii mixte ( tatăl – Heinrich von Coudenhove Kalergi, diplomat austro-ungar și Mitsuko Aoyama, o japoneză din Tokyo). Singura modalitate de împăcare cu propria sa etnie a fost aceea de a construi planul diabolic al „rasei mixte”, promovându-l ca normalitate şi nu ca excepție. Acest lucru se putea realiza numai prin distrugerea raselor pure din toată lumea şi înlocuirea forţată cu metişii rezultaţi din căsătoriile mixte. Până şi Hitler l-a numit pe Kalergi „bastardul tuturor”.

G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde în lume ar trebui să se aplice este nelimitarea naşterilor şi căsătoriilor mixte şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică care depinde de o autoritate centrală”.

În loc de concluzie

Dacă privim astăzi în jurul nostru, planul lui Kalergi pare materializat – vezi valurile uriaşe de migratori asiatici, arabi şi negri care năvălesc zilnic în Europa. Urmează căsătoriile mixte şi naşterea milioanelor de indivizi metisi „copiii lui Kalergi”ce vor substitui europenii puri.

Să nu uităm care este originea problemei. Nu există nici un loc în Europa modernă pentru statele etnice pure. Asta-i o idee a secolului al 19-lea iar noi încercăm să tranzităm în secolul 21 și o vom face cu state multietnice. (Wesley Clark, SUA general, ex-NATO Comandantul Suprem, vorbind despre bombardamentele NATO din Serbia, 1999)

Migrația arabă a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat în Europa în ultimii 50 de ani. Arabii din Europa sunt un fapt de viață. E timpulîncepem să acceptăm că nu există nici o modalitate de a bloca migrarea chinezilor, pakistanezilor sau arabilor în Europa. E adevărat, Europa nu va fi ceea ce a fost odată, dar asta e un lucru bun. Cu cât mai mulți migranți din Africa și Asia vor ajunge în Europa, cu atât mai bine va fi. Mai devreme sau mai târziu, copiii și nepoții lor se vor căsători cu veteranii europeni, vor da naştere la metisi și vor schimba demografia țărilor. Europa va complet diferită de cea pe care o cunoaştem astăzi.” (Yigal BenNun, scriitor israelian)

Europa riscă să se transforme într-un continent al negrilor din cauza imigrației ilegale; s-ar putea transforma în Africa. Avem nevoie de sprijin din partea Uniunii Europene pentru a opri această armată de africani care încearcă să pătrundă în Europa prin Libia. În momentul de față există un nivel periculos de imigrație din Africa spre Europa și nu știm ce se va întâmpla. Care va fi reacția europenilor albi creștini la această masă înfometată a africanilor needucați? Nu știm dacă Europa va rămâne un continent avansat economic și de coeziune sau va fi distrus de această invazie barbară. Trebuie să ne imaginăm că acest lucru s-ar putea întâmpla, dar înainte de asta, trebuie să lucrăm împreună. ” (Colonelul Muammar Gaddafi, conducător militar din Libia.)

sursa: aparatorul.md

loading...

De asemenea, ai putea dori...

33 răspunsuri

 1. Io spune:

  Un articol mai rasist si mai propagandist nu cred ca am citit. Chiar limitat autorul!

 2. Dan Reus spune:

  O extrema nu o justifica pe cealalta. Intoleranta rasiala nu justifica distrugerea oricarui specific. Si de aceea deviza UE este UNITATE IN DIVERISTATE. Descoperind in articol, o alta fata posibila a raului, te aperi atat de rasism, cat si de orice tendinta de robotizare, fara atribuiri tendentioase. Este un exercitiu util.

 3. Robert spune:

  Autorul in cel mai bun caz face o colectie de texte. Nu este vina lui ca toate citatele din acest articol sunt adevarate. Nu este vina lui ca Kalergi a facut ce a facut sau ca Gaddafi a fost ce a fost. Iar ignoranta nu este un argument. Pe de alta parte vorba unui filozof : „daca nu inveti din invatatura celorlalti vei invata din propria suferinta”.

 4. Zsupon Mihai spune:

  Draga Robert, ai pus punctul pe i , propun celor care considera acest articol propagandistic si rasist sa faca un mic efort de a citi din presa est Europeana doar mai nou si din cele vestice , precum sa vizioneze canalele TV straine si vor da seama ca poblema imigrantilor ilegali este una foarte serioasa si periculoasa pentru viitorul natiunilor Europene. Cand dna Merkel a invitat puhoiul de migranti nu a intrebat pe cetateni daca ei sant de acord, iar acum pune pe capul tuturori fara acordul lor. Cand am intrat in UE ni s-a promis salarii.pensii, conditii de trai la nivel vestic, si ce s-a realizat din asta??? nimic! Nu in aceasta UE am intrat!!! A fost destul dictatura comunista, nu mai avem nevoie de alta. Ajutorul trebuie dat in tara lor, si nu problemele importate la noi, astfel evitam pierderile de vieti, frustrari, deceptii.

 5. Dani spune:

  Rasismul nu este un lucru rau, dimpotriva…rasele trebuiesc pastrate, fiecare cu traditiile sale proprii, cu propria cultura si propriul teritoriu. Dar in textul asta se pune mare accent pe religie, mai ales pe diferentele dintre musulmani si crestini. Ori religia nu face altceva decit sa amplifice aceasta problema rasiala. Depinde mai mult diferenta de traditie si nivelul de cultura al populatiei migratoare. Ori arabii, asa musulmani cum sint, oricum sint mult mai civilizati decit negrii crestini. Eu am impresia ca tocmai acesta este planul: nivelarea diferentelor culturale prin prostirea oricarei populatii, a oricarei rase. Dar asta nu se poate face pasnic, deoarece fiecare rasa si fiecare popor are o inertie data de constiinta de apartenenta…la o rasa, la un popor, la o religie. In cazul fanaticilor religiosi lucrurile se complica si mai mult, deoarece, indiferent de religia lor, acestia sint intoleranti la maxim. Mai ales cei crestini (si dintre acestia se remarca ortodocsii – cei mai ipocriti si intoleranti) si cei musulmani (inainte doar fanaticii musulmani purtau numele de islamisti, acum vad ca li se atribuie tuturor aceasta denumire). Ori, in acest moment, noi sintem indemnati sa ne opunem doar populatiei arabe (majoritar musulmana), nu insa si negrilor ori asiaticilor (chinezii si indienii sint chiar nesuferiti). Din aceste cauze, de vreo doi ani tot am impresia ca in primul rind se doreste o noua cruciada, mult mai singeroasa decit orice alt razboi religios din istorie. Sper sa fie doar o impresie.

 6. Carianopol spune:

  Ca rasismul este o oroare e una, dar trebuie sa n-ai creier in cap sa nu vezi ca „planul” despre care se vorbeste chiar e un plan care se pune in aplicare.

 7. adam caius spune:

  Este o mare PROSTIE ! Daca s-ar dori ca numai EUROPENII sa devina o populatie metisa ( amestec de , albi , negri , arabi , etc… ) si AMERICANII SA -I DOMINE ….. sa nu uitam ca SUA se afla deja in aceasta faza de mai mult timp decat Europa ! Asa ca in primul rand populatia Americii are sansa de a deveni cu timpul ” METISA ” ( albi , negri , indieni , asiatici , etc… ) deci pe cine sa DOMINE ? In plus , in Europa din ce in ce mai multa lume se OPUNE imigratiei din Africa de Nord si din Asia , iar ” METISHIZAREA ” nu poate avea loc pentru simplul fapt ca populatiile care au venit in Europa ca si imigranti , NU AU PUTUT FI ASIMILATI ! Deci NU SE AMESTECA CU EUROPENII , AVAND ALTA CULTURA , ALTA RELIGIE , ALTE OBICEIURI , ALT MOD DE VIATA ! Avem un exemplu clar : populatia rroma , originara din INDIA , care este in Europa de cateva secole si care NU A PUTUT FI ASIMILATA ! In ceea ce priveste populatia metisa ( combinatia albi , negri ) exista exemplul BRAZILIEI unde metisii ( albii plus negrii ) sunt exemplare foarte reusite , femeile brazilience creole sunt printre cele mai frumoase femei din lume ! In Brazilia se pare ca practic nu exista conflicte rasiale , iar populatia are o identiate clara : ei sunt BRAZILIENI si vorbesc limba portugheza ! DECI TOATE ABERATIILE LUI KALERGI SUNT FANTASMAGORII ALE UNEI MINTI TULBURATE !

  • ILIE GEORGETA spune:

   ..TE MAI CHIAMA SI CAIUS DE UNDE VENITI DIN CE PADURE , UNDE TRAITI ?A-TI CITIT VREODATA DIN BIBLIE CITI ANI AVETI /DOMNULE CAIUS , DE VA BAGATI ASA CA MUSCA IN LAPTE NU-O MAI ZIC SI CA TE BAGI CA MUSCA IN CURUL CALULUI , CA , NU-IFRUMOS AI CITIT TU CU OCHII TAI CA ACEST OM ESTE CEL MAI IMPORTANT OM …CARE , FACE NISTE LEGI TU PE UNDE CREZI CA TE AFLI, PE LINGA ACEST OM DE-I ZICI TU CA ESTE UN CIOFLINGAR DE DOI BANI…ASTA SE STERGE CU NOI TOTI LA CUR ,CA-SA STII SI TU, PE UNDE TE AFLI FATA DE EL …

  • Sorin spune:

   prietene lasa-mi o adresa, vreau sa iti trimit gratis o lanterna sa ai cu ce sa-ti luminezi mintea! dupa ce ca habar n-ai despre ce vorbesti mai faci si valuri! prostie este, e adevarat, dar in capul din gandul tau!
   ce stii tu despre americani? din ce ai scris observ ca nimic! pentru cultura ta generala indigenii americii de nord au fost omorati de emigrantii europeni (nu e cazul sa iti spun cine au fost emigrantii – ca sa nu zic deportatii – care au colonizat la inceputuri america! daca nu intelegi care este sensul emigrarii, macar pune mana pe cartile de istorie si vezi orice popor care a migrat dintr-o parte in alta cu ce scopuri a facut-o! Imperiul Roman a migrat in toate directiile cu scopul „pasnic” de-asi extinde teritoriul… acolo unde au intampinat rezistenta au ucis fara mila… fara mila, dar psnic! ( imperiul otoman, imperiul austro-ungar, germania nazista, regatul britanic, imperiul francez, tatarii uita-te ce-au adus facut la vremea lor! unde populatia s-a impotrivit i-au macelarit! sa revenim in timpurile de azi. migratia astora aparent este pasnica (exceptand „micile” incidente din germania, franta etc…. dar asta e doar linistea de dinaintea furtunii) … stiu ca e greu sa gandesti si e mai usor sa bati campii!

   • Adrian spune:

    Băi frate, și ție îți trebuie o lanternă pentru același scop. N-ai făcut bătături de la câmpii pe care-i bați. Ai reținut tu ceva, de pe unde ai citit, cu ce s-a întâmplat și se întâmplă în lumea asta, dar ești cu pluta. Cum vine asta, ca să-ți dau numai un exemplu: ”dar în capul din gândul tău!”. Fratele meu, ai bac-ul luat?!

  • Jen spune:

   Corect zis si argumentat.
   Numai cineva care nu a iesit din propria localitate poate gândi atât de limitat.

 8. Dana spune:

  Vezi DEX <<GENOCÍD ~uri n. Crimă constând în executarea metodică și în masă a unei comunități etnice (din motive naționale, religioase etc.). [Pl. și genocide] /> Deci, cum e cu „genocidul in masa” ?! Pacat de munca de documentare…

 9. ILIE GEORGETA spune:

  POATE CA NU MI-LSTERGETI SI PE ASTA CA ESTE CEL MAI MARE ADEVAR IN EL …SI EU NU STIU SA DISTRBUI DAR VOI STITI DISTRIBUITI CA -SA STIE TOATA LUMEA DESPRE CE ESTE VORBA …NU SE VREA SCLAVAGISM CI OMUL ASTA ESTE OMUL LUI DUMNEZEU ..ASTA VREA DUMNEZEU SA NE ADUNE PE TOTI FARA …CUM S-O SPUN MAI CLAR ?ASTA-I CEA MAI MARE PORUNCA A LUI DUMNEZEU ….CA IATA CE SCRIE IN SFINTA RUGACIUNE (MILUIESTEMA DOAMNE DUPA MAREA MILA TA …CRED CA , O STIE APROAPE TOATALUMEA ,DAR POATE CA NICI PREOTII NAU DAT ATENTIE ,ACOLO UNDE SCRIE ‘FA BINE DOAMNE SIONULUI SA -SE ZIDEASCA ZIDURILE ERUSALIMULUI ATUNCI VEI BINEVOI JERTA DREPTATI SI SE VOR PINE PE ALTARUL TU VITEI „A-TI INTELES CEVA , OAMENILOR DE STIINTA ?CEI CARE AVETI CARTE FOARTE MULTA DAR NU VEDETI CE SE INVIRTE IN PREAJMA VOASTRA …CINE SUNT ZIDURILE ERUSALIMULUI ,NU NOI SUNTEM ACESTE ZIDURI ?IERUSALIMUL NU ARE NEVOIE DE ZIDURI CI DE NOI TOTI CA , NOI FORMAM ZIDURILE ERUSALIMULUI CUM /ADUNINDUNE IMPREJURUL LUI SI FORMIND UN SINGUR POPOR , ASA CUM NE-A ZIDIT DUMNEZEUEL EL NU VREA MOARTEA PACATOSULUI ,CI , VIATA FARA DE SFIRSIT ,PECARE O VOM PRIMI ,TOTI APSOLUT…OMUL ASTA FACE LA PORUNCA DOMNULUI FACATOR SI DATATOR DE VIATA SA NU CREDETI CA , SFINTA RUGACIUNE (CREZ )ESTE DOAR O RUGACIUNE , CI UN ADEVAR CITITI CU ATENTIE ,ACOLO UNDE SPUNE (MARTURISESC UN BOTEZ INTRU IERTATREA PACATELOR ,ASTEPT INVIEREA MORTILOR SI VIATA VEACULUI CE -VA VENI )…ACESTE DOUA (CREZUL SI MILUIESTEME DUMNEZEULE DUPA MARE MILA TA NU SUNT RUGACIUNI CI , SUNT NISTE MARTURISIRI , A CUIVA …SI DACA VA SPUN CA , EU SUNT ACEEA …SIGUR CA , O =SA-MISPUNETI ,ASTA ESTE O NEBUNA FANATICA …DAR , ASTA INTRA IN TR-O ALTA FAZA DIN VIATA MEA …SI NU-I UN SECRET CI O MARE MARTURISIRE DAR , DACA AS STI , CIT DE MARE ESTE ACEST DAR ?!ACEST DIMINUTIV ,CARE SE CHIAMA (DAR )…MULTE SUNT POSIBILITATILE ACESTUI CUVINT ,DAR …AR TREBUI CA CINEVA SA MA AJUTE DAR…CINE ?

  • Daniela spune:

   Chiar daca nu se intelege mare lucru din ce ai spus…,se vede ca ai uitat de Babilon. http://www.crestinortodox.ro/religie/turnul-babel-121646.html

  • Sorin spune:

   Geta Bioenergeta…
   am vazut ca stii sa citesti (adica sa deslusesti semnele alea pe care le numim in mod obisnuit LITERE) si am vazut ca stii sa scrii, chiar daca doar cu majuscule(!), dar asta nu este suficient!
   degeaba stii sa scrii si sa citesti, daca cele ce citesti si le auzi sau le vezi nu le intelegi nici macar cat o primata! (apropos: primatele sunt o specie ne-inrudita pe alocuri cu omul… desi unele dintre ele destul de apropiate ca aspect fizic!) incearca niste exercitii de discernamant si exercitii de logica si intelegere, pentru ca in capul tau afara de niste franturi din texte biblice nu este decat o Vraiste Generala! nu stiu cum citesti dar dupa cat de prost scrii se vede ca nu intelegi nimic! -=- vorbesti despre vointa lui Dumnezeu, de parca tu ai fi vreun Arhanghel… dar habar n-ai de Vechiul Testament… poate ar trebui sa mergi la cineva sa iti traduca pe intelesul tau capitolele de la aparitia lui Avraam in Biblie si pana la Regii! de acolo ai putea sa intelegi ca Dumnezeu a calauzit evreii spre Pamantul Fagaduintei si i-a calauzit nu doar cu drumul ci si cu pastrarea rasei lor! nu le-a incurajat, ba dimpotriva le interzicea sa isi ia sotii din femeile altor neamuri si sa isi marite fetele cu barbati din alte neamuri! asa ca, tot ce-ai scris mai sus este zero barat (poate doar in mintea ta sa aibe ceva legaturi ILOGICE, dar pentru cei cu mintea neratacita doar ai consumat spatiul degeaba!

  • Mitrel spune:

   Vrea la negrotei, de/aia de catar,…uite, una ca asta e curva din Biblie…

 10. Teofil Marita spune:

  Toti santem copii a lui Dumnezeu . Nu conteaza ce rasa esti conteaza cum gandesti si cum actionezi pentru binele omenirii .

 11. Mihaela spune:

  Hai sa fim seriosi, pe.zi ce trece vad tot mai multe.cupluri interasiale. Pana si presedintele Frantei a zis ca trebuie sa ne diversificam, o simpla cautare pe net si veti gasi reportajul. In helsinki a fost aleasa ca miss Helsinki o nigeriana doar pentru simplu fapt ca era de culoare neagra. Numai va rog, nu strigati „rasistilor”. Nu sunt rasista in plan fiecare face ce vrea, se casatoreste si face copii cu cine vrea, dar va fi un moment peste cativa zeci de ani, cand va fi un alb la 10 negri. Si femeile sunt multe. Eu sincer nu sunt de acord cu diversificarea asta, o spun in cuvinte cat mai simple, am fost in caraibe si am vazut cat de greu iti raspund cei de acolo,au nevoie de 3 secunde sa raspunda la cele mainsimple intrebari. Poate asta se urmareste, prostirea populatiei. Nu va obositi sa mai comentati, mi-am expus parerea, oricare alt comentariu nu imi va schimba parerea. Si in America precum si presedintele Trump este afiliat cu KKK. Despre ce vorbim?

 12. Kryss spune:

  Bine ca nu e lista aia Romania,Maica Domnului ne acopera cu Sfant Acoperamantul Ei☺☺☺☺

 13. Lex spune:

  Mix- ul de rase nu creeaza suboameni
  Consangvinizarea , da

  • Mitrel spune:

   Corect, ca musca de cacao cu betzava,….Ideea e ca planul lui musiu* merge al req de bine, e ascuns la vedere, cel mai eficient, dar cum sa/l vezi cand la tv si pe net se practica ce se practica?

 14. ViRu spune:

  Nu cred ca o persoana sau o institutie urmeaza acest plan.
  Probabil este o amestecatura de interese politice si economice.
  Ce este ciudat cu acesti emigranti:
  De ce nu se duc in tarile arabe bogate, Rusia, Iran sau Pakistan?
  Ce au de castigat europenii prin faptul ca fiecare familie primeste in casa un emigrant caruia trebuie sa-i dea cazare, mancare, bani de buzunar, tratament medical, etc. pe cheltuiala proprie? Evident, nici nu se pune problema ca acesti emigrant sa munceasca.
  Dupa o scurta perioada de timp constati ca traditiile tale sunt contestate, negate si interzise pentru ca asa vrea emigrantul si ONU.

 15. Gianni de după copac spune:

  „Nu este ceea ce pare, dragul meu”! Chiar uleiul și apa se amestecă bine cu oul și făina și, ați văzut ce bunătate iese din cuptor! Da, numai că bunătatea din cuptor o mănâncă …alții! Așadar, care este binele omogenizării?… Asta,… așa, de amorul artei și al conversației din umbră, de după copac! PS, toți cei ce am scris ceea ce am scris suntem cam aceeași rasă, cultură, identitate, religie,… vi se pare că ne înțelegem așa de bine? Mă refer la comentariile de față! Ce credeți(no answer accepted), tot așa, de amorul artei și al conversației ascunse, că se întâmpla când-și dacă- vom fi „omogenizați” cu forța de invaziile altor culturi, rase, religii impuse cu forța, până nu vom mai avea nici una?

 16. Vali spune:

  Prostie, incultura si ura cat cuprinde.
  Atat la autor cat si la majoritatea comentatorilor.
  Pariez ca multi dinte voi va considerati ca fiind si crestini…
  N-asa?

 17. Dany spune:

  Adevarul este relativ .
  Toti avem dreptate ,pentru ca nu privim toti din acelasi „unghi”(interes,convingere,credintasau cultura…)
  Lupta (razboi ) pentru suprematie ,pentru a ne impune ideile sau conceptiile au existat ,exista si vor exista cat timp acest pamant ( planeta ) va fi locuit .
  De ce un popor trebuie sa fie mai presus de altul?
  Cine si de ce poate cineva sa decida ce este mai bine pentru un popor anume ?
  Cine castiga din faptul ca africanii sunt ” goniti ” din tarile lor !?!?
  Cei ce prind drumul” pribegiei” port cu ei traditiile si invatatura lor din acest lucru trebuie sa iasa un lucru bun.
  Toti suntem unici cu si suntem capabili sa construim sau sa distrugem .
  Pana cand nu ajungem sa ne cunoastem pe noi si sa intelegem ca ne nastem si murim singuri dar ( acest faimos ” dar”) nu putem trai singuri avem nevoie de ” toti ” ca sa evoluam .
  Daca nu e concurenta nu ne putem dezvolta.
  Un singur lucru nu trebuie sa-l uitam decizia de a ne lasa manipulati ne apartine …..Alegerea noi o facem ….Puterea este la noi in noi cum de altfel binele si raul exista si va exista !!!!!!

 18. Sandu Chira, spune:

  Interesante informatii, nu stiu cat de veridice, corecte sunt. Raspandirea si amestecarea neamurilor (nu de genul Babilonului) este un fapt real. Principalele cauze sunt: 1.- Nevoia, sporita, de forta de munca in procesul de industrializare, de dezvoltare economica a tarilor dezvoltate ( Germania, Marea britanie, Franta, Italia, Suedia, Olanda, etc), care nu poate fi acoperita din interior. 2.- Scaderea numarului populatiei proprii, datorita ratei de natalitate scazute, la cetatenii rasei albe adepti ai Religiei Crestine. In acelasi timp la musulmani si asiatici rata natalitatii este mult superioara. Deci, din cauza lipsei fortei de munca, tarile UE sunt nevoite sa primeasca imigranti, ca dupa cativa ani sa-i naturalizeze, le acorda cetatenia. Peste 20 – 30 de ani raportul intre etniile din Europa se va modifica in defavoarea nationalitatilor proprii, in favoarea imigrantilor. Primind cetatenia si drepturi electorale, Imigrantii pot accede la demnitati publice, devin parte importanta in luarea deciziilor politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.