Ce rugăciuni ar trebui să citești pentru AJUTOR la examene

Dumnezeu îți știe gândurile și nevoile. Spune-le Lui înainte să te apuci de învățat, înainte să te apuci de scris pe foaia de examen și nu uita să Îi mulțumești când vezi rezultatele.

Advertisement

Ar fi bine să te rogi oricărui sfânt/sfântă la care ai evlavie și mai ales Maicii Domnului.

Advertisement

Dacă totuși vrei să zici și o rugăciune specială pentru aceasta, singura pe care o poți rosti este următoarea rugăciune pentru ajutor la examen, adresată Maicii Domnului, pe care o poți spune cu nădejde:

„Preasfântă Stăpînă Născătoare de Dumnezeu, Casa pe care Înţelepciunea lui Dumnezeu Sieşi Şi-a zidit-o, Dătătoarea darurilor duhovniceşti, ceea ce de la cele lumeşti la cele mai presus de lume mintea noastră o înalţi şi pe toţi la cunoştinţa Adevărului îi ridici!

Primeşte puţina rugăciune a nevrednicului/nevrednicei robului/roabei tău/tale, care cu credinţă şi smerenie mă închin în faţa Preacinstitei Tale icoane şi cu umilinţă te rog: Dăruieşte bună sporire minţii mele, luminează-mă cu lumina cunoştinţelor, întăreşte-mi memoria, dă-mi priceperea cuvenită şi pune în gura mea cuvânt spre răspuns bun, ca înstrăinat fiind de deşertăciunea pământească şi slava deşartă să mă înalţ cu mintea şi cu inima spre cele nepieritoare şi veşnice. Amin.”

sursa: doxologia.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.