Ce SURPRIZE ne mai rezervă planeta?! Cel mai mare RECHIN văzut vreodată a fost reperat în Australia. ”L-am fotografiat, poţi să juri că are şapte metri” (video)

Un rechin alb, despre care se crede că măsoară şapte metri lungine, a fost reperat de un elicopter al Pazei de Coastă din Australia, în apropiere de oraşul Adelaide.

Advertisement

Advertisement

Un rechin de 7 metri, cel mai mare văzut vreodată, reperat în Australia. Imaginile au provocat o adevărată furtună pe reţelele de socializare (Imagine: Facebook)

Potrivit Daily Mail, autorităţile au dat imediat alarma, deoarece „Marele Alb” a fost văzut la doar 100 de metri în larg de plaja Rocks Marino. Toate activităţile de pe coastă au fost imediat anulate, iar înotătorii au fost evacuaţi din apă.

foto: dailymail.co.uk

„Este cel mai mare rechin pe care l-am văzut vreodată de când sunt pe elicopter, ca membru Westpac. L-am fotografiat, poţi să juri că are şapte metri”, se arată într-un comentariu, pe o pagina a sa de socializare.

„Sincer, un rechin de cinci metri este un gigant şi ne pare de două ori mai mare. Vă puteţi imagina doar cum este perceput de oameni un rechin de şase metri”, a precizat Andrew Fox. Un rechin tigru de şase metri a fost ucis în timp ce înota în apropiere de Lennox Head.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.