Cea mai PERICULOASĂ otravă pe care o consumi în fiecare zi! Nu e sare și nici zahăr!
Daca aveai impresia ca sarea si zaharul sunt otravuri pentru tine, trebuie sa stii ca exista o otrava si mai mare.
Este vorba despre glutamatul de sodiu, E621, un aditivi care se pune in cantitati diferite in toate alimentele. Restaurantele il folosesc pentru a intesifica aroma alimentelor.
Arata ca o pudra cristalina, la fel ca sarea si zaharul, iar gustul este cel de supa de carne.
Glutamatul de sodiu creste apetitul, te face sa mananci mai mult si incurajeaza acumularea de kilograme.
Se gaseste in carnati, salam, chipsuri, supe instant, bere, chipsuri, ciocolata si conserve.
Exista si simptome ale supradozei de E621: ameteala, migrene, probleme cu vedere, dezechilibre hormonale, ameteala, slabiciune, durere in piept. In plus, iti afecteaza perceptia gustului.
Articol relatat de portalul kfetele.ro