Celebra FRANZELĂ ROMÂNEASCĂ trebuie SCOASĂ DIN ALIMENTAŢIE. O voce importantă din PANIFICAŢIE a lansat AVERTISMENTUL

brutarie

Președintele Asociației Naționale a Industriilor de Morărit și Panificație (ANAMOB), Viorel Marin, a declarat joi, la Târgu Mureș, cu ocazia deschiderii Expoziției Internaționale GastroPan 2016, că franzela trebuie scoasă din alimentație întrucât aceasta are o calitate proastă și că trebuie căutate produse cu calități deosebite, promovate în expozițiile de profil.

Advertisement

„Nu trebuie să trăim mâncând franzelă, trebuie să renunțăm la franzelă, renunțați la franzelă, e falimentară, e proastă, nici măcar nu e sănătoasă și nici măcar nu are un gust deosebit. Uitați-vă la GastroPan, uitați-vă la alte manifestări, găsiți produse cu calități deosebite, încercați să găsiți produse de calitate, produse care să placă consumatorilor și în felul acesta și programele și toate celelalte lucruri pe care patronatul ROMPAN și ANAMOB încearcă să le susțină și să vă sprijină să vă poată fi de un real folos pentru a le putea aplica”, a spus Viorel Marin.

Advertisement

El a mai subliniat că GastroPan a devenit mai important pentru agenții economici români decât alte evenimente de profil de peste hotare, fiind totodată „o extraordinară referință pentru România”.

„Este o referință pentru calitate, este o referință pentru produse noi, inovații, pentru cercetare pe care noi, la ANAMOB, ne străduim să le băgăm cu forța pentru că ne dorim ca toți să folosească cercetarea și inovarea și să folosească din plin aceste evenimente, să promoveze aceste aspecte pentru că fără ele nu se va mai putea trăi”, a susținut acesta.

Viorel Marin a evidențiat importanța inovării și cercetării în domeniul alimentar, în sensul adaptării la trendul european a mâncării sănătoase.

„Aici inovarea și cercetarea trebuie să-și dea mâna pentru că, pe lângă sănătate, siguranța alimentelor, produsele vor avea și vor aduce cu atât mai multe venituri producătorilor cu cât sunt mai de calitate și mai gustoase. Pentru că trebuie să sprijinim inovarea și cercetarea, inclusiv echipa ANAMOB a încercat să vină cu ceva inovativ (…) Nu promovăm inovarea și cercetarea oricum. Avem acum un ministru, Achim Irimescu, care nu doar declarativ susține produsele naționale, produsele locale și promovarea lor cu maximă prioritate ba chiar și face, se zbate și are foarte mari probleme pentru că se zbate pentru produsele naționale”, a arătat președintele ANAMOB.

Citește mai departe articolul aici 

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Dan spune:

    Minciuna!!! va pune sa mincati din ce in ce mai rau, in Spania toata painea vine congelata, o pun la cuptor si o vind , nu are nici un gust si a doua zi e ca piatra. Astea sint directivele americane, sa mancam prost si sa murim mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.