Clip senzaţional, vechi de 100 de ani! Poate fi dovada existenței uriașilor pe Pământ

uriasul-japonez

Nu de puţine ori, filmele reprezintă situaţii reale din viaţa noastră de zi cu zi. Haideţi de data aceasta să luăm exemplul filmului următor, intitulat “Big Man Japan” sau “Dai-Nihonjin”. Un film japonez realizat în 2007, fiind o combinaţie între acţiune, comedie şi SF.

Advertisement

Subiectul fimului este următorul: un bărbat excentric care trăiește singur într-o casă părăsită din Tokyo, se transformă periodic într-un gigant înalt de 30 de metri, pentru a apăra Japonia împotriva monștrilor de dimensiuni similare.

Advertisement

Interesant e faptul că în trailerul acestui film, apare o filmare extrem de veche (probabil că are cel puţin 100 de ani), în care, în cadrul unei festivităţi ce are loc în Japonia, apare un luptător sumo absolut gigant! Raportat la oamenii din jur, acesta pare a fi de cel puţin 3-4 ori mai înalt şi mai voinic, adică pare că ar avea cel puţin 5-7 metri înălţime! Este înfricoşător!

Unii o să spună că filmarea e falsă, pentru că face parte din trailer-ul filmului “Big Man Japan”. Toată ideea este dacă filmarea originală este sau nu una autentică.

Dacă ar fi aşa, ar fi cu adevărat incredibilă…  Priviţi-i puţin gâtul… cu adevărat impresionant!

Cine este acest uriaș? Urmaşul unui Nephilim? Sau al unui Anakim, o rasă străveche de giganţi; interesant că “Anak” înseamnă “gât lung”. Dacă ne uităm la filmarea noastră, gâtul gigantului e cu adevărat lung! Voi ce credeţi?

SURSA

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.