Cu ce îl șantajează rușii pe Trump?

putin cu trump

Serviciile ruse de informaţii ar avea înregistrări de natură sexuală cu preşedintele american ales Donald Trump, cu care pot să îl şantajeze, relatează Buzzfeed, care citează un raport al comunității americane de informații. Informațiile obținute de serviciile secrete americane nu sunt însă confirmate. 

Advertisement

Documente clasificate prezentate săptămâna trecută președintelui ales al SUA, Donald Trump, includ relatări conform cărora pirați cibernetici ruși spun că au informații compromițătoare despre Trump, transmite marți postul CNN, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Advertisement

Înregistrări cu conținut sexual

Acuzaţiile devin şi mai scandaloase. Ele sugerează că în timpul unei vizite din 2013 la Moscova, Trump a derulat „acte sexuale perverse” care au fost aranjate şi monitorizate de către Serviciul Federal de Securitate. În document, o sursă spune că Trump a închiriat apartamentul prezidenţial din hotelul Ritz Carlton din Moscova, unde ştia că preşedintele Obama şi prima doamna au stat într-una dintre călătoriile lor oficiale. Sursa continuă să spună că Trump a cerut prostituate pentru a efectua acte sexuale indecente în patul unde familia Obama a dormit.

Memo-urile mai descriu videoclipuri sexuale care implică prostituatele. Videoclipurile au fost pregătite drept presupuse „kompromat”, sau materiale compromiţătoare, cu posibilul scop de a-l şantaja pe Trump în viitor.

Mai mult citiți pe realitatea.net.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.