Cum se cresc 1000 de castraveți pe 1 m². Trucuri de la specialiști.

cultura castraveti

Cine oare nu preferă castraveții proaspeți sau conservați și crocanți? Cred că nu trece nici o sărbătoare ca pe masă să nu fie castraveți. Fiți de acord că nu există nimic mai bun decât castraveții crescuți de dvs. Din păcate, aceștia au nevoie de îngrijire specială în grădină. Însă nu fiecare poate să se laude cu un lot de pământ.

Advertisement

De aceea am pregătit o metodă care vă va ajuta să creșteți castraveți în saci pe 1 m² și veți culege mai mult de 1000 de castraveți. Să începem…

Advertisement

Cum se cresc castraveții

1. Folosiți saci din plastic mai groși sau din alt material mai gros cu o capacitate de 70 l. Umpleți-i alternativ cu pământ și compost. Aranjați sacii vertical. De preferat într-un loc puțin adâncit.

2. În mijlocul fiecărui sac împungeți o vergea de lemn cu o lungime de 2 m. La capătul vergelei bateți un cui și legați niște panglici pentru viitorii lăstari de castraveți. Puneți în fiecare sac câte 3 bucăți de furtun găurit pe toată lungimea. Acestea sunt necesare pentru irigare.

3. Semințele de castraveți (3 bucăți) se sădesc lângă vergea, iar restul în formă de șah în tăieturile laterale ale sacilor. Tăieturile se fac în formă de triunghi pe suprafața sacilor, se îndoaie și se pun semințele.

4. Udați pământul prin furtunul găurit. Trebuie să udați în fiecare zi, dacă vara este călduroasă. Dacă este mai răcoroasă, atunci mai rar.

5. Când apar primele 5-7 frunzulițe legați-le cu panglicile de vergea.

6. Este de preferat să plantați diferite soiuri de castraveți. Astfel, veți putea culege castraveți până toamna târziu.

Notați aceste trucuri de creștere a castraveților în saci, aplicați-le și vă dorim să aveți o roadă bogată. Este posibil ca în procesul de îngrijire să faceți unele schimbări în funcție de preferințele dvs.

Articol relatat de portalul Perfect-ask.com.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.