Declarație fără precedent făcută de ministrul Agriculturii: România este o piață de mâna a zecea în care se aduc produse cu termene expirate. Salamul se spală cu oțet

Achim-Irimescu4
În ultimele luni industria alimentară din România a fost zguduită de mai multe scandaluri legate de calitatea produselor ce se vând în magazine.

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, a făcut azi o declarație extrem de dură legată de produsele care se vând în magazinele din România.

„Aici este o piață în care importa­to­rii se orientea­ză și aduc produ­se la sfârșit de ter­men de valabili­tate sau chiar de­pășit. În România salamul se spală cu oțet; se schimbă saramura la brânză, iar brânza se bagă din nou la vânzare. Statul nu-și face dato­ria, ANPC-ul nu și-o face. Alții con­trolează ce intră din România, noi de ce să nu controlăm ce primim de la alții?”, spune ministrul Irimescu, în­tr-un interviu pentru Ziarul financiar.

Advertisement

„România este o piață de mâna a zecea în care se aduc produse din străinătate cu termene expirate”, a mai spus ministrul.

Advertisement

Articol relatat de portalul activenews.ro.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.