Dezvăluiri cutremurătoare! Barnevernet- sursa de „materie primă” pentru PEDOFILI

pedo

Norvegia este zguduită de un scandal de amploare, după ce s-a descoperit o uriașă rețea de pedofili, scrie ActiveNews. Conform lui George Alexander, printre victime se află înclusiv copii români luați în mod abuziv de Barnevernet, organizație ce se ocupă cu protecția copiilor.

Advertisement

George Alexander este cunoscut pentru lupta pe care a dus-o cu Barnevernet, dând publicității abuzurile Serviciului de Protecție a Copilului din Norvegia.

Advertisement

Iată ce spune George Alexander pentru ActiveNews:

„După cercetări minuțoase care au durat câteva luni de zile, poliția norvegiană a descoperit, împreună cu FBI, o rețea uriașă de pedofili cu ramificații în întreaga Europă. Materialele confiscate, în special cele electronice, sunt într-o cantitate impresionantă.”

Sunt foarte mulți oameni implicați în această rețea de pedofilie, printre care doi parlamentari, unul de la Partidul Conservator, celălat de la Partidul Pașii Progresului. Sunt de asemenea ingineri, juriști, chiar și un polițist. S-ar putea să fie și angajați ai Barnevernet, ai Protecției Copilului. Datele sunt uluitoare, numai în Districtul de Vest, în jurul orașului Berge, sunt 5.500 de pedofili care utilizau această rețea.

Ipoteza că Barnevernet răpește copii din sânul familiei pentru a-i da rețelelor de pedofili a mai fost vehiculată și în timpul cazului Bodnariu, menționează activenews.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.