ESTE DOAR O CHESTIUNE de TIMP: Nici nu ştiţi ce vă aşteaptă!

Economie-crestere-economica

Ștefan Cristea, manager general şi proprietar al parcului industrial Arc Parc Dej, nu priveşte cu ochi buni desele decizii ale guvernului de a majora salariul minim.

Advertisement

El crede că asemenea măsuri pun presiune pe companii, care trebuie să găsească soluţii pentru a realiza un echilibru între creşterea productivităţii şi creşterea salariilor. Cu toate acestea, în ceea ce priveşte evoluţia businessului pe care îl conduce, omul de afaceri este foarte optimist.

Advertisement

Revista Capital a vorbit cu peste 30 de reprezentanţi ai mediului de afaceri despre noul Guvern, despre măsurile economice adoptate sau anunţate şi despre modul în care o să performeze afacerile în care sunt implicaţi. Citiţi răspunsurile lor într-o serie de interviuri individuale pe capital.ro.

Capital: Care credeţi că va fi impactul creşterii salariului minim şi cum va afecta businessul pe care îl deţineţi?
Ștefan Cristea: Este doar o chestiune de timp până când vor creşte din nou preţurile şi va reapărea acel disconfort financiar pe care societatea îl resimte. Chiar propria noastră istorie ne-a arătat acest lucru. De fiecare dată când a crescut salariul minim, ulterior a avut loc o creştere a preţurilor şi o devalorizare a leului. Mai mult pe capital.ro.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.