Fantastic, câte afecțiuni poţi trata cu ulei de sâmbure de struguri!

ulei_de_struguri2

Sâmburii de struguri au numeroase beneficii pentru sănătate, iar uleiul din aceste seminţe are o istorie lungă în tratarea diferitelor afecţiuni. Mai mult decât atât, uleiul este folosit în produsele pentru păr, ten și corp, precum și în loțiunile și unguentele care tratează arsurile solare.

Advertisement

Te scapă de acnee și dermatită

Advertisement

Specialiștii spun că acidul linoleic, care se întâlnește în uleiul din sâmburi de struguri, are proprietăți antiinflamatoare. Acesta conține 73% acid linoleic, care poate fi benefic în tratamentul acneei, dermatitei, reacțiilor alergice, eczemei atopice, pielii uscate și senzația de mâncărime. Pentru a scăpa de aceste neplăceri aplică ulei din semințe de struguri pe zona afectată de 2-3 ori pe zi.

Accelerează vindecarea arsurilor solare

Bogat în substanțe nutritive, uleiul din sâmburi de struguri te protejează de radiațiilor ultraviolete și accelerează vindecare arsurilor solare. Ia suplimente cu semințe de struguri în fiecare zi sau aplică o cantitate mică de ulei din semințe de struguri pe zonele de piele afectate.

Previne apariția cancerului

Specialiștii spun că administrarea orală de extract de semințe de struguri poate suprima dezvoltarea diferitelor tipuri de cancer și poate induce apoptoza – proces care declanșează auto-distrugerea și eliminarea celulelor deteriorate din organism. Prin urmare, administrarea unei capsule de 2-3 ori pe zi, ar putea fi de ajutor pentru cei care au risc ridicat de a se îmbolnăvi.

Este un bun remediu în hemoroizi

Varicele și hemoroizii sunt cauzate de vasele de sânge inflamate și iritate. Poți scăpa de aceste probleme dacă iei o capsulă din extract din sâmburi de struguri de 2 ori pe zi.

Alungă durerile reumatice

Uleiul din sâmburi de struguri poate îmbunătăți producția de colagen, care menține integritatea țesuturilor conjunctive articulare și reduce durerea cauzată de artritp. Ia o linguriță de ulei pe stomacul gol 7 zile, apoi reduce cantitatea la o jumătate de linguriță pe zi, pe stomacul gol.

sursa: clickpentrufemei.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.