Gigi Becali are spital privat! Prioritari sunt bolnavii de cancer: ”Le plătesc eu tratamentele, la spitalul meu!”

Gigi Becali este renumit în țara noastră pentru faptele sale caritabile incredibile. Dar cancan.ro a mai făcut o dezvăluire.

Advertisement

Se pare că omul de afaceri cu o puternică și nestăvilită credință în Dumnezeu, a ales o formulă în care să își concentreze faptele caritabile.

Advertisement

Finanțatorul echipei FCSB a dezvăluit ce se întâmplă la Unitatea de tratament pe care a înființat-o. ”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali.

Este vorba despre o clinică în care sunt tratați bolnavii de cancer! Proiectul a fost demarat în urmă cu doi ani, la Arcom, lângă locul în care Steaua își avea birourile. Și nu e totul! Om cu suflet mare, Becali avea să anunțe: ”Totul este gratis!”.

Detaliile au fost dezvăluite pe cancan.ro.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.