Înfiorător! Capcanele spiritismului. Unde duce un mariaj cu dracul

devil-girl

Unui om ii murise nevasta, pe care o iubise mult, si era nemangaiat. Un prieten il sfatui sa recurga la spiritism, spre a se mangaia, caci va veni spiritul nevestei lui si o sa stea de vorba cu ea. Dar in loc sa se mangaie, mai rau ii ardea inima dupa sotia pierduta.

Advertisement

La o sedinta, omul a intrebat „spiritul” ce sa faca spre a se consola, caci cu cat sta de vorba cu spiritul, cu atat mai greu poate sa uite durerea pentru pierderea nevestei iubite. Spiritul i-a spus sa se insoare a doua oara si se va consola, uitand pe nevasta dintai. La auzul acestor vorbe, bietul sot a protestat, zicand ca nu face sacrificiul acesta. Atunci spiritul i-a spus ca sa se insoare, fara mustrare de constiinta, chiar cu femeia medium, cu care se faceau sedintele spiritiste, si va fi mangaiat, caci ea este un inger si nu o femeie si repede o sa uite nevasta dintai.

Advertisement

Omul a facut dupa sfatul spiritului” si s-a insurat cu femeia indicata de spirit. Dar in loc de inger, a vazut ca este un diavol; si in loc de mangaiere, omul a recurs la streang, curmandu-si viata. Fapta aceasta si altele, arata ca nu era sufletul nevestei lui care i-a dat sfatul sa se insoare cu femeia aceea, ci diavolul, spre al duce la sinucidere, ca sa-si piarda sufletul.

sursa: almeea.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.