ISLAMUL ”poruncește” FIFA: „Interziceţi semnul crucii pe terenurile de fotbal!”

sursa foto: backtotheessence.wordpress.com

Cererea către FIFA vine de la un faimos şi autorizat religios musulman al Arabiei Saudite, Mohammed Alarefe, care a cerut vârfurilor fotbalului internaţional să adauge în regulamente interzicerea semnului crucii la intrarea pe teren, acesta însemnând semnul credinţei creştine.

Cerere absurdă a islamului

Advertisement

Sunt foarte mulţi forbalişti, în fapt, care înainte de a pune piciorul pe câmpul de joc se adresează Dumnezeului creştin cu un simplu semn al crucii. Dar acum, musulmanilor nu le convine. Alarefe e profesor la King Saud University din Riyadh, iar pe Twitter are cam vreo 17,4 milioane de oameni care-l urmăresc. Nu sunt puţini. Mulţi sunt de acord cu el, alţii mai puţin şi îl critică.

Advertisement

Cei mai aprigi îl atenţionează că sunt destui musulmani, jucători de fotbal, care îngenunchează şi-şi ridică ochii spre Allah după un gol sau după o victorie. ”Am văzut videoclipul cu jucători de fotbal care atunci când câştigă fac simbolul crucii pe piept – a spus Imamul – potrivit DailyMail, iar cererea mea vrea să afle dacă regulile FIFA interzic sau permit aceasta”.

Mulţi din cei ce folosesc Twitterul l-au luat în bătaie de joc pe religios, amintind că ”Mohamed Salah şi alţii îngenunchează şi se roagă atunci când marchează un gol şi nu-i pedepseşte nimeni. Lăsaţi sportul să se ocupe singur de problemele lui”.
Real Madrid a abandonat să mai facă semnul crucii!!! Articolul integral pe evz.ro.

 

 

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.