Îţi dezvăluim 3 moduri surprinzătoare de utilizare a deodorantului

Closeup on young woman using deodorant

Ca orice alt produs de pe piață, și deodorantul are o serie de utilizări care nu au nicio legătură cu subrațul, ci cu alte zone ale corpului. Aceste utilizări sunt un pic ciudate și am spune că nimeni nu s-ar fi gândit niciodată la aceste utilizări, dacă niște oameni foarte curioși nu ar fi încercat înainte de toate, pe pielea lor aceste beneficii ale deodorantului. Dar pentru a nu mai prelungi suspansul, acestea sunt cele mai mari beneficii pe care deodorantul le poate aduce unei femei. Dar și cele mai ciudate. 

Advertisement

Este adevărat că pe prospectul deodorantului nu scrie că nu ai putea să îl folosești în alte zone ale corpului, dar nu te-ai gândit niciodată să faci asta, pentru că ți s-a părut exagerat. Ei bine, au făcut-o alții pentru tine și au ajung la 3 moduri surprinzătoare în care poți folosi deodorantul și în care acesta chiar să funcționeze.

Advertisement

Deodorantul îți face fața mai puțin lucioasă

Folosește degetele pentru a aplica puțin deodorant pe obraji, nas, frunte, pe orice arie care tinde să devină uleioasă sau lucioasă. Aceeași formulă care îți menține subrațele uscate te va ajuta să controlezi și excesul de sebum. În plus, variantele naturale de deodorant conțin săruri minerale, care pot ajuta la estomparea acneei și a iritațiilor.

Pentru a preveni frecarea coapselor

Este într-adevăr un chin, atunci când ai coapsele ceva mai puternice, ca acestea să se frece una de alta și să îți producă iritație sau o mare stare de disconfort. Dar acum ai soluția! Ia puțin deodorant, poate fi la tub sau deodorant stick, și aplică cu migală și simț de răspundere pe coapse. Mai ales dacă porți o rochie cât se poate de mulată, care va forța puțin coapsele tale.

Deodorantul previne apariția bătăturilor

Aplică puțin deodorant pe partea din spate a călcâiului sau oriunde la nivelul piciorului, unde ai sesibilități, pentru a preveni apariția bătăturilor. Blochează frecarea acest simplu gest și picioarele nu îți vor mai mirosi absolut deloc!

sursa: elli.ro

 

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.