Lumini misterioase deasupra orașului Los Angeles

1446539_1280x720

Locuitorii din Sacramento, Los Angeles dar și din Las Vegas, au raportat că au văzut lumini misterioase ce aveau formă de dungi semi-luminosase punctate de cercuri de lumini, pe 27 iulie în apropiere de miezul nopții.

Advertisement

Flash-uri de lumină au stimulat numeroase apeluri în redacțiile posturilor tv: CBS2 / KCAL9 de la rezidenții din Lennox, Lancaster, Adelanto și Riverside.

Advertisement

Luminile au fost vizibile și în alte state, inclusiv în Utah și au stimulat apariția unui potop de mărturii și de video-uri pe „social media”.

Martorii au declarat că mingea de foc ce a apărut pe cer, a durat aproximativ 30 de secunde.

Serviciul Național de Meteorologie a declarat reporterului de la „Weathercaster” Jackie Johnson, care a fost martor personal la apariția luminilor, că incidentul nu a fost cauzat de vreme.

Între timp , baza militară „Vandenberg Air Force Base” a declarat de asemenea pentru postul CBS din Los Angeles că de la baza lor nu a avut nici o lansare, miercuri seara.

Până ieri la ora 23 noaptea, nu a existat nici un cuvânt oficial a autorităților americane asupra a ceea ce a provocat apariția acestor luminile misterioase.

„Aquaridele delta” – căderile anuale de meteoriți şi-au atins deja punctul maxim cu ceva timp în urmă, și nu puteau fi cauza acestui fenomen.

Căderea unui meteorit care s-ar fi spart în bucăți e și ea puțin probabilă, ținând cont că luminile nu păreau să fie într-o cădere liberă ci mai degrabă într-o cădere controlată.

Mai jos sunt câteva dintre videoclipuri care au apărut on-line :

sursa: Fluierul

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.