Misterioasele tuneluri din Omsk. Apar în grădinile oamenilor, în curți și în mijlocul terenurilor arabile

Locuitorii satului Pologrudovo din districtul Tarski al regiunii Omsk din Rusia, relateaza faptul ca tunele misterioase care nu duc nicaieri au aparut in zona.

Advertisement

Tunelele apar in gradinile oamenilor, in curti si in mijlocul terenurilor arabile, iar nimeni nu stie de ce.Pentru localnici aceste gauri deservesc ca si beciuri sau le umplu cu diferite obiecte folositoare in gospodarii.

Advertisement

Totusi, unele din tunelele aparute au fost verificate de localnici…unii au incercat sa intre in ele, dar nu au coborat prea mult, fiindu-le prea frica.Au incercat sa vada cat de adanci sunt introducand tevi de cativa metri lungime dar in zadar…nu au dat de fundul tunelelor.

Potrivit unor localnici mai in varsta, multe din gaurile care s-au format in ultima vreme ar face parte defapt dintr-un sistem complex de tunele.Este totusi un mister pentru ca nu se stie cine le-a construit si de ce.Este cunoscut faptul ca atunci cand amiralul Kolchak s-a declarat conducatorul suprem al Rusiei si al regiunii Omsk in timpul Razboiului Civil din Rusia (1917-1922), unii din soldatii Armatei Albe s-au ascuns in aceste tunele de trupele bolsevice care incercau sa preia puterea.

sursa: mistere.info

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.