La asasinarea lui Kennedy, în foarte multe cadre foto apare o femeie bizară- Misteriosa „Doamnă Babushka”

babushka

Dovezile nu au fost niciodata foarte clare, chiar daca in cele din urma s-a descoperit un presupus ucigas. Gurile rele sustin si in ziua de astazi ca intreaga operatiune a fost regizata si ca ordonarea uciderii lui John F. Kennedy a provenit din interiorul aparatului politic.

Advertisement

Aceasta teorie, chiar daca pare bizara, este sustinuta de misterul care planeaza in jurul doamnei Babushka.

Advertisement

Analiza dovezilor asasinarii lui Kennedy au scos la iveala faptul ca in foarte multe cadre apare o femeie bizara. Imbracata cu un parpalac gri si cu o esarfa care ii acoperea capul, purtata in stilul batranelor rusoaice, a capatat porecla de Babushka, care in limba rusa inseamna baba.

Doamna Babushka pur si simplu a filmat intregul eveniment de parca stia ceea ce urmeaza sa se intample. Nu s-a miscat de la locul crimei decat in momentul in care politia a inconjurat zona si curiosii au fost astfel indepartati. Pentru ca aparea obsesiv in toate filmarile si majoritatea fotografiilor, anchetatorii au incercat s-o identifice pentru a discuta cu ea si pentru a le prezenta imaginile filmate.

Bineinteles ca doamna Babushka a disparut fara urma si nimeni nu putea sa ofere niciun detaliu despre ea. Un mister care s-a incercat a fi elucidat in 1970, cand la o sectie de politie s-a prezentat Beverly Oliver, o femeie de varsta mijlocie, care sustinea ca ea este Babushka. Povestea pe care a sustinut-o era alambicata, motiv pentru care nimeni nu a crezut-o, potrivit efemeride.ro.

In acest fel, nici pana in ziua de astazi nimeni nu poate spune cu adevarat cine a fost doamna Babushka si motivul pentru care a filmat intreaga scena din Dallas. Misterul continua sa existe si in ziua de astazi si probabil ca nu va fi niciodata elucidat.

sursa: cultural.bzi.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.