MOARTEA NEAGRĂ, prima armă biologică a ucis 75 de milioane de oameni

Se estimează că ”moartea neagra” a ucis 75 de milioane de oa­meni în lumea întreagă, între 25 şi 50 de milioane fiind europeni – adică circa 30-60% din populaţia Europei. Se crede că boala s-a dez­voltat în Asia şi s-a răspândit spre vest, în Europa, în secolul al XIV-lea. E posibil ca instalarea sa în Europa să fi marcat îndeplinirea unui plan distru­gător pus la cale de duşmanii Occidentului?

Advertisement

La sfârşitul primului mileniu d.Hr., civilizaţiile dezvoltate ale Europei s-au lansat în căutarea de noi teritorii şi au iniţiat un nou program masiv de explorare şi expansiune. Exploratorii au depăşit cu mult graniţele cunoscute anterior ale Europei de Vest şi au descoperit noi civilizaţii care nu erau doar bogate, ci şi dispuse să întreţină relaţii comerciale. După câteva secole însă lucrurile au început să ia o întorsătură proastă şi multe dintre aceste naţiuni din Orient au devenit nemulţumite, considerând că partenerii lor comerciali din Occident profitau de pe urma lor.

Advertisement

Prin urmare, conform teoriei, conducătorii din India au luat iniţiativa şi au lansat un plan menit să extermine naţiunile europene. Şobolani infectaţi cu ciumă au fost puşi pe vasele comercianţilor europeni. Şobolanii aveau apoi să se răspândească prin oraşele-port de la Marea Mediterană, iar pentru că europenii nu ar fi avut nici un fel de imunitate, această boală ar fi semănat haosul. Odată ce războiul biologic ar fi fost declanşat, indienii ar fi trimis o armată în Europa, pe uscat, ştiind că timpul necesar pentru a acoperi acea distanţă ar fi permis molimei să se răspândească pe tot continentul, distru­gând comunităţi întregi şi decimând populaţia. Astfel, slăbită de epidemie, Europa ar fi putut fi cu uşurinţă dominată, ceea ce le-ar fi permis indienilor să adauge regatului lor noi şi întinse teritorii.

S-ar părea că acest plan a funcţionat până la un punct, pentru că, fără îndoială, Moartea Neagra a devastat naţiuni întregi, ucigând milioane de oameni… dar acea armată indiană nu şi-a mai făcut niciodată apariţia.

sursa: conspiratii.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.