Muritorule, sacrifică cinci minute și citeste această poveste incredibilă!

batranica

Exista o poveste veche despre o batranica al carei singur fiu a murit. In durerea ei, ea a mers la inteleptul satului si l-a intrebat: „Ce rugaciuni, ce incantatii magice trebuie sa fac pentru a imi aduce fiul inapoi la viata?”

Advertisement

In loc sa o trimita mai departe sau de a se certa cu ea, omul sfant a spus doar atat: „Adu-mi o samanta de mustar dintr-o casa care nu a cunoscut niciodata tristetea. Noi o vom folosi pentru a te scapa de durere.”

Advertisement

Batrana imediat a plecat in cautarea acelei seminte de mustar magice.

Ea a ajuns la un conac minunat, a batut la usa si a spus: „Sunt in cautarea unei familii care nu a cunoscut niciodata tristetea. Am gasit locul potrivit? Este foarte important pentru mine sa imi spuneti adevarul.”

Femeia de acolo a spus: „Ai ajuns in locul nepotrivit.”. Apoi a inceput sa descrie toate lucrurile tragice care s-au intamplat in ultima perioada.

In acel moment batrana si-a spus: „Cine este mai in masura sa ajute acesti oameni necajiti si tristi daca nu eu, cea care stie ce inseamna neferirea?”

Ea a ramas si a ascultat problemele femeii, incercand sa o linisteasca si sa o incurajeze cat de bine a putut, apoi a pornit in cautarea unei alte case care nu cunoscuse niciodata tristetea. Dar pe unde mergea… pe acolo gasea oameni tristi si necajiti.

Femeia a devenit atat de implicata in a ii ajuta pe altii sa faca fata necazurilor incat in cele din urma aceasta a devenit propria ei cale. Mult mai tarziu ea a reusit sa inteleaga ca acea samanta de mustar magic era drumul ei in alinarea oamenilor care sufereau.

Articol relatat de portalul kudika.ro

Sursa: surplusdesanatate.info

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. ELENA GHITULESCU spune:

    EXCELENTA LECTIE de IUBIRE, BUNATATE,de modul in care trebuie sa infruntam INCERCARILE,cu care ne COFRUNTAM in VIATA!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.