NASA a prezentat o fotografie incendiară! Pe Marte au existat dinozauri?!

dino marte1

Fotografia a fost analizată de specialiști care au concluzionat că este o fosilă a unui dinozaur. Au putut fi identificate nările, gura și foarte mulți dinți.

Advertisement

Scott Waring, specialist NASA, a declarat că este cea mai clară fotografie captată cu ajutorul roverului Curiosity.
Nu este prima descoperire de acest fel făcută pe Marte. Anul trecut a fost captată o altă fotografie în care se putea observa un craniu de formă alungită.

Advertisement

S-a presupus că poate fi vorba despre craniul unui extraterestru. Din păcate, specialiștii de la NASA nu au mediatizat știrea.
Nu este prima fotografie care a intrigat și suscitat interesul specialiștilor. În anul 1998, o altă fotografie a făcut senzație. Ea prezintă un chip uman cu capul deformat.

În ultimii ani, americanii, rușii și japonezii au lansat 32 de sonde spațiale, dintre care numai 11 au fost o reușită.
Imaginile captate de acestea sunt surprinzătoare. Au fost captate umbre eliptice de pe suprafața solului marțian, care se presupune că aparțineau OZN-urilor.

Alte fotografii prezentau urme ale unei civilizații extraterestre, piramide, domuri, ziduri. Aceste probe au redeschis discuția cu privire la existența unei civilizații pe planeta Marte. Dona Hare a lucrat 15 ani la NASA și susține că există multe probe despre civilizații extraterestre și OZN-uri care au însoțit, în multe cazuri, echipajele de astronauți în misiunile lor.

Sunt peste 67000 de fotografii realizate pe Marte, multe dintre ele reprezentând structuri create artificial. Figura umană de pe Marte, din zona numită Cydonia, a stârnit interesul multor oameni de știință, care au ajuns la concluzia că nu putea fi creată natural.

dinosaure FOSILA UNUI DINOZAUR FOTOGRAFIATĂ PE MARTE

După mulți ani, în care au negat existența acestei structuri, specialiștii de la NASA au admis că este creată artificial și că reprezintă un chip care seamănă cu cel uman. Artefactele fotografiate pe Marte demonstrează că pe această planetă a existat o civilizație dezvoltată.

sursa: efemeride.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.