NASA nu spune nimic despre descoperirea secolului. Nu se aştepta nimeni să se găsească aşa ceva pe planeta Marte

wateronmars

Marte este una dintre cele mai fascinante planete din sistemul nostru solar. Un alt aspect impresionant este aura de mister care învăluie această planetă. În timp ce specialiștii susțin că este una stearpă, unde viața este imposibilă, imaginile controversate captate prin diverse metode contrazic din temelii acest fapt.

Advertisement

Noi fotografii, care au fost făcute publice pe internet, au generat noi valuri de controverse cu privire la Marte. După cum se poate observa în aceste fotografii Planeta Roșie deține mai multe lacuri și zone cu vegetație. Interesant este faptul că aceste fotografii au fost sustrase din arhiva NASA și ele au fost realizate de sonda Mars Reconnaissance Orbiter.

Advertisement

Bineînțeles că nu au fost făcute publice niciodată, pentru că astfel NASA ar fi trebuit să ofere mai multe explicații cu privire la ceea ce se regăsește pe Marte. Cu toate acestea, specialiștii NASA continuă să susțină că acolo nu există viață și cu atât mai puțin apă sau vegetație.

Local-7

Imaginile sunt grăitoare și ne confirmă, încă o dată dacă mai este cazul, că adevărul este cu totul altul, iar NASA nu este nimic altceva decât o agenție care are rolul de a manipula masele și de a deforma realitatea.

Pe de altă parte, o serie de specialiști susțin că petele albicioase nu reprezintă apă, ci un alt lichid misterios care se regăsește din abundență pe Marte. Cu toate acestea, trebuie să remarcăm că pe lângă acele presupuse lacuri există vegetație din abundență, sau cel puțin asta putem deduce din fotografiile alăturate.

Interesant ar fi fost un punct de vedere oficial al NASA, dar acest lucru este imposibil. Acesta este principalul motiv pentru care putem specula și putem spune că pe Marte există mult mai multe lucruri decât cele care ne sunt prezentate oficial, adică apă, vegetație și probabil și anumite forme de viață.

sursa: efemeride.ro

 

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. jean78 spune:

    Nu poate sa ia apa de pe planeta noastra si sa o duca pe marte … abia se face mai mult uscat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.