Niciodată să nu țineți orhideele acasă!

Se pare că toate sau aproape toate femeile adoră orhideele.

Advertisement

Sînt frumoase, într-adevăr, dar este o idee proastă să le creșteți la domiciliu. Cel puțin, potrivit experților Feng Shui.

Advertisement

Orhideea este o plantă epifit.

Asta înseamnă că folosește alte plante drept suport ca un parazit, chiar și fără sol. Toate substanțele necesare pentru viață, orhideele le iau din aerul umed, în acest proces o ajută rădăcinile.

Nu este surprinzător că în multe culturi, această floare este considerată motivul pentru care oamenii nu au suficientă energie în mod constant. Orhideea o absoarbe din mediul înconjurător, de aceea, specialiștii în Feng Shui spun că acestă floare trebuie ținută doar în oficii, acolo unde sînt multe persoane și acolo unde lucrați, nu vă odihniți. Iată de ce este mai bine să nu o păstrați în apartament.

În ceea ce privește dormitorul, acolo orhideele sînt, în general, contraindicate. Dacă ați avut o orhidee în dormitor, vă amintiți , cu siguranță, cum vă trezeați dimineața stoarsă de puteri, într-un mod inexplicabil.

Și încă ceva!

Orhideea este o floare exclusiv pentru femei. Bărbații nu au ce căuta în preajma lor, deoarece pur și simplu li se distruge ”aura”. Asta se manifestă în special prin faptul că scade libidoul. De aceea, dacă nu vreți să scoateți aceste flori din casă, măcar lăsați-le în odăile în care soțul sau iubitul dumneavoastră petrece cel mai puțin timp.

sursa: noi.md

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. Ioan iuga spune:

  Proștii!

 2. Vasile Vasile spune:

  O aiureală de la un cap la celălalt. Infirm din experiența personală toate alegațiile din articol.
  Și mai ușor cu barbarismele: „oficii” sunt în română birouri.

 3. ionascu luigi spune:

  _e contrainformativa informatia _orhideea ca nume are la origine semantic legatura cu sexul ceva orhidic _din contra in alte/scrieri tocmai asta scoate in evidenta aceste flori legatura imdisolubila cu testiculele coaie ale barbatilor regenerarea si amplificarea lor _dezimformarea e la/ea acasa in aces articol deoarece ca nume orhideea nu l poarta de ieride azi _archaicxn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.