Au fost întâlniţi peste tot în lume. A apărut o nouă rasă umană?

 ochi-negri

Ei au fost întâlniţi peste tot în lume. Ochii lor sunt total negri, fără nicio culoare. Cine sunt ei şi de ce sunt ei atât de diferiţi faţă de restul dintre noi provocând atâta teamă?

Există mai multe povești cu întâlniri cu aceste ființe ciudate, care par a fi inumane din cauza culorii neobişnuite a ochilor lor și a comportamentului lor ciudat. Oamenii care i-au întâlnit pe aceste persoane misterioase au avut un sentiment ciudat de teamă și groază. Există explicații raționale pentru aceste întâlniri remarcabile?

Advertisement

Unii spun că ochii sunt fereastra sufletului nostru. Aţi întâlnit vreodată pe cineva al cărui ochi nu sunt nimic altceva decât un întuneric complet? Cei care i-au întâlnit pe oamenii cu ochii negri spun nu numai că ochii lor sunt întunecaţi, dar şi întreaga lor ființă. Este ca și cum sufletele lor ar fi învaluite în întuneric.

Advertisement

În lumea paranormalului, există şi poveşti despre întâlniri cu oamenii cu ochii negri. Negrul nu este o culoare naturală a ochilor. Partea albă a unui ochi uman este numit scleră și cuprinde 5/6 din suprafața exterioară a ochiului. Fiecare persoană sănătoasă, indiferent de rasă, are o scleră albă. Problemele de sănătate pot provoca, uneori, ca sclera să devină galbenă sau chiar roşie. Animalele, pe de altă parte, pot avea o scleră foarte întunecată. Câinii, caii și șopârlele, de exemplu, de multe ori au o scleră neagră.

Dar, persoanele umane cu ochi negri, au toate componentele globului ocular negre: sclera, irisul şi pupila. De asemenea, atitudinea şi comportamentul acestor fiinţe sunt diferite. Ele provoacă un sentiment de frică intensă celor cu care se întâlneşte. Aceste persoane sunt, de obicei, îmbrăcate în negru, sau în haine de modă veche.

Să examinăm câteva povestiri care povestesc despre întâlnirile cu aceşti oameni cu ochii negri. Unul dintre martorii oculari, Chris și soțul ei, călătorind în Michigan, atunci când au decis să facă o oprire la un popas. Iată ce spune femeia:

Am intrat în toaleta femeilor. Când mă pregăteam să părăsesc sala, am observat deodată o femeie subțire, cu părul negru şi uitându-se direct către mine. Am simțit imediat un sentiment teribil de groază, ca și cum era ceva nefiresc în legătură cu ea. Am observat apoi ochii care se uitau la mine cu răceală, iar ei erau complet negri. Nu avea vreo altă culoare în ei. Am simțit o nevoie puternică de a mă îndepărta de ea cât mai repede posibil, deoarece simţeam că mă aflam în pericol. Privirea ei era lipsită de orice emoție.

Sentimentul meu instant a fost acela că ea nu era om. Nu ştiu ce m-a făcut să nu cred asta, dar aşa am simţit. De asemenea, am simţit la ea că ar fi fost asemenea unui prădător care îşi vâna prada. Am plecat cât mai repede posibil şi am simţit o mare eliberare atunci când m-am întors la maşină. Trebuie să spun că aceasta a fost una dintre experiențele cele mai tulburătoare pe care le-am avut vreodată în prezenţa unei persoane”.

O altă povestire ciudată provine de la Tee, administrator de imobil în Portland, Oregon. Tee, care a lucrat timp de 20 de ani, era obişnuită a se întâlni cu oameni de toate rasele şi vârstele, și totuși când a întâlnit un tânăr cu ochi negri, pur și simplu şi-a dat seama că acea persoană nu este una normală: “Era tânăr băiat de aproximativ 17 sau 18 ani. El m-a întrebat despre un apartament de închiriat.

Eram tare speriată de aspectul său, mai precis de ochii săi. Îmi amintesc cum mi s-a ridicat părul de pe spate”. De asemenea, Tee a simţit un sentiment de maleficitate în acel tânăr: “Nu l-am putut privi drept în ochi. Nu ştiam cum să scap de el. Simţeam că mă aflam în pericol extrem”.

Un caz uluitor despre întâlnirea cu o fiinţă cu ochi întunecaţi l-am scris în 2011, în cadrul acestui articol: Moartea poate veni de la o femeie cu ochi negri, fără emoţii şi fără viaţă. Martora, o femeie din SUA, povesteşte starea ei când a dat faţă în faţă cu o asemenea fiinţă: “Când am deschis uşa, am rămas înmărmurită. În faţa mea stătea o femeie care părea că nu are ochi. Imediat, o senzaţie de frică imensă mi-a copleşit tot sufletul. Mă uitam la femeia aceea şi părea că nu avea nimic: nici ochi, nici emoţii, nici viaţă. Părea că este însăşi moartea. Era doar întuneric”.

Dar, oare de unde vin aceste fiinţe cu ochi negri? Provin ele din copiii cu ochi negri, despre care am vorbit într-un articol de anul trecut (Armata de copii cu ochi negri se află printre noi! Ei sunt rezultatul unei încrucişări genetice între extratereştrii Nephilim şi femeile umane!)? Aveam atunci următoarea ipoteză: că aceşti copii cu ochi negri reprezintă un program secret de încrucişare hibridă şi de schimbare a ADN-ului nostru.

Ei ar putea fi rezultatul unui program secret de încrucişare între extratereştrii Nephilim din Biblie (urmașii lui Satana) și femeile umane, rezultând un hibrid, care are un corp uman şi care nu poate fi diferenţiat cu adevărat de o ființă umană, decât faptul că ochii săi sunt negri.

Hibrizii au capacitatea să-şi lege minţile între ei, să citească gândurile şi emoţiile oamenilor obişnuiţi. De asemenea, ei pot să-şi schimbe forma sau au capacitatea de a deveni invizibili.

Această specie-hibrid s-ar putea afla la toate nivelurile societății noastre: în mass-media, muzică, artă, politică, corporaţii, educație, guvern. Ei stau ascunşi printre noi și servesc o agendă satanică. Planul lor este acela de a conduce cât mai mulți oameni spre Satana, urmărind a ne “fura” sufletele.

SURSA

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.