O rețetă unică de înlăturare a durerilor articulare

cartofi incoltiti

O doamnă a suferit mult timp dureri în articulațiile genunchilor. Diagnosticul dat de medici a fost: artrită, inflamație acută a articulațiilor. Erau zile în care pur și simplu nu se putea scula în picioare din cauza durerii acute.

Advertisement

A încercat tot felul de modalități de tratare: a fost internată în spital, a făcut injecții, a luat pastile, a cumpărat și a aplicat unguente foarte scumpe. Toate acestea ajutau desigur, dar pentru un timp foarte scurt, căci durerile reveneau. Și nu avea stare nici ziua și nici noaptea.

Advertisement

Era nevoită să se deplaseze cu ajutorul a două bastoane. Dar iată că într-o zi la serviciu, discuta cu colegii despre durerile articulare și un coleg i-a zis cum vecina sa, care mai mulți ani la rând aproape că nu ieșea din casă din cauza durerii articulare puternice, a scăpat de aceste dureri.

Când a văzut-o odată prin curte mergând fără nici o problemă, fiind uimit, a întrebat-o care este minunea care a făcut-o să poată umbla din nou? Atunci femeia i-a și povestit despre rețeta minune care a scăpat-o de dureri în articulații.

Rețeta este următoarea:

  1. Se rup colții cartofilor înainte ca aceștia să fie puși în pământ. Colții trebuie să fie de culoare albă, nicidecum verde.
  2. Se umple un borcan cu colți de cartof și se toarnă apă deasupra, până când aceasta acoperă colții.
  3. Se păstrează borcanul timp de 2 săptămâni la loc întunecat, ferit de razele solare.
  4. Se aplică, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, comprese cu această soluție pe articulații. Compresele se lasă aproximativ 2 ore.

De îndată ce a aflat această rețetă, doamna a hotărât că merită încercată. Deja peste o săptămână aceasta reușea să doarmă noaptea, iar durerea acută a dispărut. Iar acum ea poate să meargă și fără baston. Este o mare victorie pentru ea.

Sursa: http://sanatos-online.tk/

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic si tratament corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.