O tânără de 23 de ani a băut votcă la o petrecere şi a orbit complet

O tânără a avut parte de o experienţă care i-a schimbat complet viaţa şi nu, nu într-un sens bun. După ce a petrecut toată seara la o petrecere într-o vară, în Grecia şi a băut votcă a orbit total. Problemele nu s-au terminat acolo, pentru că pe lângă orbire, rinichii tinerei nu au mai funcţionat cum trebuie. 

Advertisement

Hannah Powell era o tânără de doar 20 de ani, când, în vara lui 2016, a plecta într-o excursie alături de două prietene, în Zante, Grecia.

Advertisement

Într-una din seri, cele 3 au hotărât să meargă la o petrecere, într-un local din centrul oraşului. Niciuna nu avea să ştie că acea seară avea să fie startul unei tragedii. Hanna şi-a cumpărat un pahar de votcă, fără să ştie că subtanţa era amestecată cu cu methanol, un lichid care poate fi chiar fatal, atunci când doza este periculos de mare.

A doua zi, tânăra a dat vina pe mahmureală iniţial, atunci când a observat că totul în jurul ei e negru. Şi-a rugat prietenele să tragă traperia pentru a lăsa soarele să intre în cameră, dar a avut un şoc când acestea i-au spus că draperiile erau deja trase, iar lumina intrase puternic în cameră.

Nu vedea nimic

“Am crezut că glumesc cu mine, aşa că m-am ridicat din pat să aprind lumina. Atunci am avut primul moment de panică, când mi-am dat seama că apăsam întrerupătorul, dar în cameră nu se făcea lumină. Nu vedeam în continuare nimic.” 

Hannah a fost dusă la un spital de pe insulă, înainte de a fi transferată într-un spital mai mare din Grecia.

Era atât de confuză și delirantă încât credea că a fost răpită.

„Nu știam de ce nu puteam vedea, credeam că era ceva în jurul ochilor mei. Îmi amintesc că l-am sunat pe tatăl meu şi mi-a spus să nu îmi fac griji, că el e deja pe drum.”

Testele de spital au confirmat faptul că Hannah a fost otrăvită cu metanol. Fusese servită cu votcă alcătuită din susbstanţe toxice, ilegale.

Prietenele sale, care au băut de asemenea votcă au avut dureri incredibile de burtă a doua zi, au avut crampe severe, dar nu au avut parte de efecte de durată.

Hannah s-a întors acasă săptămâni mai târziu și a trebuit să se adapteze la noua sa viaţă, ca nevăzătoare.

Rinichii ei au încetat de asemenea să lucreze, astfel încât ea a petrecut aproape 18 luni pe dializă până când mama ei a fost capabilă să-și doneze unul dintre rinichii ei.

Ea speră acum să obțină un câine antrenat pentru nevăzători pentru a-i oferi o mai mare independență. Este hotărâtă să ducă o viaţă normală, indiferent de orice. Merge la cumpărături, iese în oraş şi la petreceri aniversare, conform BBC.

Regretă decizia de a bea în acea seară şi speră ca toţi să învee din povestea ei şi să aibă mai multă grijă atunci când se hotărăsc să îşi cumpere băuturi la petreceri.

Sursa: observator.tv

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.