Oamenii de știință americani vor să SACRIFICE planeta Mercur. Vedeți care este motivul!

mercur

Oamenii de stiinta americani vor sa construiasca faimoasa sfera Dyson si, pentru a-si atinge scopul, propun un „mic” sacrificiu, scrie incomemagazine.ro.

Advertisement

Expertii americani au gasit, se pare, modalitatea de lupta impotriva crizei energetice care ameninta umanitatea.

Advertisement

In opinia lor, numai Soarele ii poate ajuta pe locuitorii Terrei sa faca fata acestei provocari mondiale. Prin urmare, trebuie acumulata energia Soarelui. Cum? Printr-o procedura foarte simpla, aruncand in aer planeta Mercur.

Expertii americani considera ca resturile planetei aflata la cea mai mica distanta de Soare ar putea permite construirea unui sistem de oglinzi care, plansat in jurul stelei, va capta energia razelor solare.

De mentionat ca un proiect asemenator a fost propus, in 1960, de renumitul fizician si matematician Freeman Dyson. El a creat modelul unei sfere de oginzi care inconjoara complet o stea pentru a atrage toata energie emisa de respectivul astru.

sursa: mesaj.md

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. chinga spune:

    Interesant articol ,dar sunt de parare ca nu cred ca va fi posibil sa sacrificam planeta mercur , sunt multi factori care ne vor impiedica sa facem asta , deci ramane un semn de intrebare pentru lucrurile astea ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.