Preot rus: „Îngerii şi demonii EXISTĂ! Dar sunt confundaţi cu extratereştrii”

Îngerii şi demonii există cu adevărat, dar prezenţa lor este în mod greşit atribuită extratereştrilor de cei care contabilizează aceste lucruri neînţelese pe deplin. Această ipoteză controversată a fost lansată de un preot al Bisericii Ortoxe Ruse.

Advertisement

„Sunt creaturi reale, oamenii vin în contact cu ele doar atunci când acestea se fac văzute”, spune arhiepiscopul Vsevolod Chaplin, responsabil cu relaţiile publice ale Bisericii, într-un interviu acordat RIA Novosti.

Advertisement

Oficialul prelaţilor ruşi a făcut această afirmaţie atunci când a fost întrebat despre atitudinea creştină faţă de ufologie.

Când a venit vorba de meteoritul căzut în Rusia, Chaplin a precizat că oamenii trebuie să nu uite „fragilitatea vieţii”, „chiar şi fără ameninţarea vreunui meteorit”.

„Ar trebui să fim mereu pregătiţi pentru judecata lui Dumnezeu”, a adăugat Chaplin.

Clericul ortodox spune că unii oameni de ştiinţă sugerează că Soarele şi întreg Universul se rotesc în jurul Pământului, „nu în sensul fizic, ci în sensul logic”.
Conform ipotezei lui Chaplin, lumea este creată în aşa fel încât viaţa inteligentă să supravieţuiască într-un spaţiu relativ mic, în comparaţie cu proporţiile infinite ale Universului.

sursa: antena3.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.