SECRETELE din era sovietică sunt dezvăluite! În lacurile mari ale Rusiei se află …

lakebaikaldivers

Există mai multe rapoarte care au ieşit la suprafaţă în trecut despre întâmplări misterioase ce înconjoară o parte din apele reci din Siberia și Kârgâzstan. Şi aici e vorba de două ape: Issyk-Kul din Kârgâzstan și Lacul Baikal din Siberia.

Advertisement

Lacul Issyk-Kul înseamnă de fapt “lac cald”, întrucât nu îngheață niciodată, în ciuda faptului că este înconjurat de gheață. Iar lacul Baikal este considerat a fi cel mai vechi și cel mai adânc lac din lume; în lacul Baikal se găsesc creaturi de apă care nu se văd în alte părți ale lumii.

Advertisement

Dar cele două lacuri sunt înconjurate de o serie de legende misterioase, ce au fost cercetate de omul de ştiinţă Ilia Grabovski. Domnul Grabovski şi-a început cercetările sale în anii 1930 și a murit înainte ca el să împărtăşească şi altora ceea ce a învățat.

Pe parcursul anilor de cercetare, el a aflat faptul că pescarii locali au descoperit o peșteră subacvatică într-una dintre aceste lacuri, peşteră care conținea scheletele unor oameni foarte înalți, ce aveau mai multe amulete de argint pe ei. Pescarii au vândut o mare parte din argint, păstrând foarte puţin din el. Când a fost examinat vârsta piesei de argint rămase, cercetătorii nu au reuşit s-o determine.

baikal schelet

Alte informații care sprijină ideea unor umanoizi sau alte creaturi asemănătoare oamenilor care au trăit în aceste ape datează de la mijlocul anilor 1800. Aşa cum spunea Grabovski, scafandrii din Georgia au raportat găsirea unei peșteri subacvatice, în care s-au descoperit rămășițele unor umanoizi giganţi. Totodată, o legendă locală vorbeşte, de asemenea, despre existenţa giganților și a unui oraș scufundat.

Mai târziu, în anii 1980, armata sovietică a efectuat mai multe antrenamente militare în aceste lacuri. În 1982, scafandrii militari sovietici au raportat prezenţa în cele două lacuri a unor umanoizi foarte înalţi, care înotau fără probleme, fără costume. Militarii au considerat aceste creaturi drept o ameninţare şi au încercat să-i captureze, dar, când au încercat, au fost aruncaţi din apă de o forță necunoscută. Trei din scafandrii militari au murit ulterior, ceilalţi fiind grav răniţi.

Oare ce se află ascuns, acolo în fundul lacurilor?

sursa: lovendal.ro

 

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.