Categorie: Știință

0

Există și E-uri „bune”

E160, E 162, E 300, E100 – sunt numai câţiva dintre aditivii alimentari consideraţi siguri sau inofensivi. Aceste E-uri „bune” sunt substanţe naturale extrase din fructe sau legume şi se găsesc în alimente sub...

0

Dumnezeu este prezent în Creația Sa. Concluzia unui celebru neurolog: „Universul întreg are ca fundament o lege morală, legea binelui”

„Gândul, cea mai puternică forţă din univers”   – În „Inteligenţa materiei”, prima dvs. carte, aţi demonstrat cu argumente ştiinţifice că, dincolo de toate lucrurile vizibile, concrete, există un câmp de energie şi lumină, coordonat...

36

Sarea din sânge, secrete medicale ţinute departe de ochii prostimii! „Excesul de sare, zahăr si grăsimi, dăunează grav sănătăţii !”, o mare gogonată

Va dezvaluim azi o taina ținută cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii „prostimii”. Lipsa sării din sange!! Interesant, dar LOGIC. Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era tensiune...

0

Afinele cresc durata vieții cu 22 de ani (studiu)

Pe măsură ce îmbătrânim, procesul intern de reparare a ADN-ului își pierde eficiența. Alimentația este un factor esențial în îmbătrânire, combaterea bolilor și creșterea duratei de viață. Cercetătorii au descoperit că afinele au un...