Ți s-a înfundat toaleta? Nu ai nevoie de instalator. Iată o soluție genială!

wc

O toaletă înfundată este cu siguranţă unul dintre cele mai neplăcute lucruri pentru oricine. Partea cea mai rea? Când realizezi că nu ai la îndemâna nicio unealtă care să te ajute. Iată însă o soluţie ingenioasă, dezvoltată iniţial în Coreea de Sud.

Advertisement

Atunci când se confruntăm cu dificultăţi în desfundarea toaletei, trebuie să găsim cele mai eficiente metode. Deseori folosim o ventuză, dar nu întotdeauna efectul este cel scontat. Cu ajutorul unei folii autoadezive, desfundarea toaletei devine un lucru simplu şi la îndemâna oricui.

Advertisement

După cum putem vedea, această soluţie de desfundare a toaletei le întrece pe toate. Tânărul din imagini se asigură că vasul de toaletă este aproape plin, punând în apa care nu vrea să se mai scurgă multă hârtie igienică mototolită.

Apoi lipeşte o folie autoadezivă, care are forma vasului de toaletă şi mai „trage încă o dată apa”, lucru care implicit va împinge în sus folia creând o presiune asupra ei. Prin apăsări repetate, presiunea exercitată împinge cu o forţă impresionantă apa spre canalul de scurgere, eliminând cu succes orice obstacol. Nu vi se pare soluţia ideală?

E drept că putem apela la metode diverse cu ajutorul unor unelte sau agenţi de curăţare a ţevilor, însă metoda pe care o vedem în aceste imagini este de departe cea mai simplă, igienică şi eficientă dintre toate.

Nu trebuie să disperăm atunci când avem astfel de probleme pentru că există rezolvare chiar şi pentru această operaţiune deloc plăcută. După cum putem observa în demonstraţia din filmuleţ, această metodă pare infailibilă.

sursa: livebiz.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.