Totul se explică prin descoperirea importantă din Marea Neagră. Schimbarea este aproape

valuri-uriase

Dupa ce a analizat mai multe roci din Marea Neagra, cercetatorul Norbert Nowaczyk a declarat ca a „citit” perioadele in care aceste modificari au avut loc.

Advertisement

„Campul magnetic al Pamantului este foarte dinamic. Intensitatea acestuia a variat, de-a lungul timpului, intre 50% mai mult decat in ziua de azi si 90 – 95% mai putin”, sustine Nowaczyk.

Se cunoaste foarte bine ideea ca Pamantul ar fi intrat de 250 de ani intr-un proces de schimbare al polilor magnetici, care se poate incheia oricand.

Advertisement

Astfel, oamenii de stiinta spun ca recentele eruptii vulcanice sunt o dovada ca acest proces este pe cale sa se incheie.

Cea mai mare eruptie vulcanica din emisfera nordica din ultimii 100.000 de ani s-a petrecut la Campi Flegrei, in apropiere de Napoli, cand roca si cenusa s-au imprastiat peste intreaga suprafata din estul Marii Mediterane si pana in centrul Rusiei.

Pe atunci campul magnetic al Pamantului avea doar 25% din valoarea actuala. Acest fapt indica foarte clar ca ne aflam intr-o perioada scurta a inversarii polilor magnetici.

In momentul in care polii magnetici ai Terrei se vor inversa, anotimpurile si toate ciclurile naturale care depind de pozitia planetei fata de Soare sufera schimbari semnificative.

„In telecomunicatii, transmisii radio si aviatie va fi haos”, spune Nowaczyk.

Marea-Neagra Schimbarea este aproape. DESCOPERIRILE DIN MAREA NEAGRA EXPLICA ACEST HAOS!

Animalele care migreaza vor fi bulversate si nu vor mai putea sa se orienteze. Cea mai importanta schimbare pentru om va fi cea a climei pentru ca zonele fertile s-ar putea desertiza in urmatorii ani, iar nivelul oceanului va creste.

Sursa: antena3.ro

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.