Trăim ANUL profeției care spune că ”ARMELE BIOLOGICE vor da startul noului Război Mondial”?

Nostradamus a prezis că marea amenințare în 2017 va veni din partea teroriștilor și a atacurilor biologice, iar Rusia este ţara care va da startul următorului război mondial. Nu sunt veşti bune nici pentru România, în ochii profetului. Rusia va cuceri ţara noastră, pe care o va ruina, scrie b1.ro.

Advertisement

În 2017, potrivit lui Nostradamus, lumea se va schimba. Coreea de Nord și cea de Sud se vor uni, iar liderul Kim Jong-un va fi detronat și va trebui să caute refugiu în Rusia. Acesta este considerat un dictator mai dur decât a fost tatăl său.

Advertisement

Nostradamus a crezut în posibilitatea unui Război Cald care ar putea avea loc la anul, din cauza încălzirii globale și diminuării resurselor. Cea mai mare amenințare din viitor va veni din partea teroriștilor și a atacurilor biologice, a considerat profetul.

Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit.


Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Sorin spune:

    Prostii! Dacă nimic nu s-a adeverit, de ce mai lăsați porcăria asta pe ”perete”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.