Treziți-vă dimineața cu o piele de porțelan: mască-peliculă de noapte pentru albirea pielii!

masca piele

O piele frumoasă și luminoasă… Mulți cred că acest lucru este doar un vis. Și asta din cauza petelor inestetice provocate de vârstă, dar astăzi vom învăța cum să luptăm cu ele. Dacă vă deranjează această problemă, nu vă grăbiți să cumpărați creme scumpe pentru albirea pielii, care vă pot afecta tenul.

Advertisement

În schimb, utilizați această mască-peliculă de casă. Pentru prepararea ei, veți avea nevoie de doar trei ingrediente simple, pe care le puteți găsi în orice supermarket. Această mască poate fi folosită pentru toate zonele problematice, inclusiv pe mâini și pe picioare. Cu timpul, veți scăpa de pete și pielea dvs va căpăta o nuanță delicată de porțelan.

Advertisement

Ingrediente necesare:

  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de iaurt simplu
  • 1 linguriță de suc de lămâie

Un master class detaliat de preparare a acestei măști, îl puteți urmări în acest videoclip.

Amestecați toate ingredientele până se omogenizează. Aplicați masca pe zona problematică. Lăsați-o să acționeze timp de 15 minute, apoi îndepărtați pelicula ce s-a format. Este recomandat să faceți această procedură pe noapte, deoarece, după îndepărtarea peliculei pot apărea mici înroșiri ale pielii.

Folosiți această mască cel mult de 2 ori pe săptămână.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.