„Tu înțelegi ce prostie mă întrebi?” Putin răspunde dur la NBC la acuzațiile privind amestecul în politica americană

Cu acest interviu si-a inaugurat duminica seara jurnalista Megyn Kelly noua emisiune de la postul NBC, dupa ce a parasit canalul conservator Fox News, unde era cam singura voce critica la adresa lui Trump.

Advertisement

Putin: “Nu vreau sa supar pe nimeni, dar puneti degetul oriunde pe harta si veti gasi plangeri ca americanii se amesteca in procesele electorale ale altor state….

Advertisement

Kelly: “Cu tot respectul, dar asta suna ca o autojustificare”.

Putin: “Nici pomeneala. Descriu o stare de lucruri. Pentru fiecare actiune, exista o contrareactie. Nu au existat intalniri, ma intelegi? N-au fost intalniri cu oamenii lui Trump. Cand am citit de asta, mi-a cazut fata.

Kelly: “Ambasadorul Kisliak nu s-a intalnit cu nimeni din echipa de campanie a lui Trump?

Putin: “N-am idee si sunt cat se poate de sincer. Nu cunosc in detaliu activitatea de rutina a unui ambasador. E o prostie. Macar intelegi ce prostie ma intrebi?

Kelly: “Pai sunteti seful lui.

Putin: “Asculta, seful lui e ministrul de externe. Crezi ca eu am timp sa discut in fiecare zi cu toti ambasadorii Rusiei de prin lume?? E curata prostie. Starniti furtuni intr-un pahar cu apa. De dragul senzationalului, ati facut din asta o arma impotriva presedintelui vostru.. Ce sa zic… sunteti creativi, nu gluma. Bravo voua! Tare va mai plictisiti…

Interviul integral îl puteți viziona pe stirileprotv.ro.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.